Reha Muhtar Yıldırım Demirören'e neden bela okudu?

Türkiye Reha Muhtar'ın Yıldırım Demirören'e yazdığı mesajı konuşuyor. İşte ayrıntılar

Bir zamanların televizyon dünyasının efsane ! ismi Reha Muhtar'ın , Demirören ailesine "DALLAS' VARİ " savaşının kodlarını yazmış...Muhtar öyle şeyler yazmîş ki ancak medya dünyasını - kulislerini bilenler anlar...⬇⬇⬇⬇⬇⬇ İŞTE MEDYA DÜNYASINI KARIŞTIRAN PAYLAŞIMIN KODLARI
Ünlü gazeteci Reha Muhtar bugün resmi Twitter hesabından çocuklarının videosunu içeren bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımında "Allah; eğer avukatlarınızla çocuklarımın hakkını aldıysanız; onu bir gün sizden ve çocuklarınızdan tahsil eder sevgili Melda ve Yıldırım Demirören..." ifadelerine yer veren Reha Muhtar'ın bu sert tepkisi medya dünyasında kafaları karıştırdı.

 Vatan gazetesinde görev alan ancak Vatan gazetesinin Demirören ailesine geçmesinin ardından olaylı bir şekilde işten ayrılan Reha Muhtar, Demirören Yayın Grubu'na alacak davası açtı.

Muhtemelen açtığı davayı kaybeden Reha Muhtar bu nedenle Twitter adresinden Demirören Yayın Grubu'nun sahibi Yıldırım Demirören'e bu ağır ifadeleri kullandı.

Ve tabii ki kim bu Melda Demirören?

Şimdi gözler Yıldırım Demirören ve Demirören Yayın Grubu'nda. Bakalım Reha Muhtar'ın bu bela okuduğu sitemine ne yanıt verecekler.

Diğer yandan da İstanbul Boğazı'nda lüks bir yalıda hayatını sürdüren Reha Muhtar'ın maddi olarak refah bir hayat yaşadığı biliniyordu. Ancak Muhtar'ın bu paylaşımı medya kulislerinde akıllara "Acaba Reha Muhtar ekonomik olarak sıkıntıya girdiği için mi bu kadar isyan etti" sorusunu gelitrdi.

İşte Reha Muhtar'ın o paylaşımı:

Reha Muhtar

@Reha_Muhtar
Allah; eğer avukatlarınızla çocuklarımın hakkını aldıysanız; onu bir gün sizden ve çocuklarınızdan tahsil eder sevgili Melda ve Yıldırım Demirören...

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI