Sayın Başkan; Kim Bu Hakan Belgin?

Beşiktaş'ın Gölge Kalem'inden müthiş köşe yazısı...

SAYIN BAŞKAN; KİM BU HAKAN BELGİN?

Beşiktaş’ta bu sıralar bu isim çok konuşuluyor. Nedeni de voleybol şubenin basına geçmesi! Amatör branşlardan sorumlu Asbaşkan Fatih Avşar’ın şubelerdeki sorumluluğunu maalesef doğru idare edememesi ve üslup ve tavırlarla başarısız olması Başkan Çebi'yi doğal olarak amatör şubelerde yeni arayışlara itti. Sayın Başkanın da Yönetim Kurulu  üyelerinin çoğundan rahatsız olduğu ve değiştirmek için hamle yapacağı da artık sır değil. Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi’nin parayla haber yaptıran ve her koşulda kendi PR’ını yapmaya çalışan yöneticilerden çok rahatsız olduğu ve PAOK maçı sonrası sonrasında bu kişelere tepki göstermeye başladığı biliniyor. 

Kartal Yuvası mağazalarından sorumlu yönetim kurulu üyesi yokken kongre üyesi Selen Ersu’nun mağazalarla ilgilenmesi gibi... Yok yanlış anlaşılmasın; nitekim Selen Bey oralarda herkes tarafından başarılı bulunuyor, alkışlarım Selen Bey'e... Başarısız olan ve eski CFO yeni CEO ile ilişkileri olan ve çıkar çatışmasına düşmemek için birlikte hareket eden birçok isimsiz kişi de kulüpte fazlasıyla dolaşmakta. Bunlara da yönetici aday adayı veya potansiyel yandaş diyelim. Hatta Beşiktaş’ın ana sportif ürünlerini tedarik eden dünyaca ünlü firma ve araç sponsoru dünyaca ünlü firmanın yetkilileri CEO’nun isteklerinden bıkmış halde ki bu da ayrı bir yazı konusu.  Hakan Belgin tam ise kendisinin hiçbir gücü yokken dernek başkanlarından tek tek destek istiyor. Ve, maalesef kendisi voleyboldan anlamıyor. Herhangi bir ve sportif geçmişi olmadığı halde Beşiktaş Voleybolu Beşiktaş kulübünden ayrı bir yapıymış gibi keyfi olarak yönetmeye başlaması çok ilginç gözüküyor. Sahi kim bu Hakan Belgin? 

Sayın Başkana soruyoruz… Zamanında sizin de şu anda yanınızda bulunan kitle değil miydi uzun boylu diye basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi olduğunu söyleyen!  Şimdi aynı hatayı siz de yapıyorsunuz uzun boylu diye bu beyefendiye voleybolu mu layık gördünüz? Sayın başkan bilerek mi ve bilmeyerek mi yapıyor bilemiyorum ama zaman zaman kötü bir şekilde Fikret Orman'ın yolundan ilerliyor. Amatör branşları kovalayan herkesin tepkisini ala ala devam etmesi ve gecen seneyle bu sene arasında hiçbir fark olmaması da çabası. Unutulmaması gereken önemli konulardan biri de Hakan Belgin denilen bu arkadaşın hangi yönetim kurulu üyesinin ortağı olduğu? Ve sizin de zamanında etrafınıza istemediğinizi söylediğiniz bu arkadaşın Mesut ilişkilerle aranıza katılmasına söylenecek söz bulamıyorum. Maalesef buradaki en acı gerçek ise sadece Hakan Belgin özelinde değil Beşiktaş Yönetim Kurulu koltuğunun parayla satışa çıkarılmış olması esas konudur. Bu durumda da vasatlığı ve liyakatsizliği Beşiktaş’a sokmuş olmuyor musunuz Sayın Başkan ?

Gücünüz varsa bir şeyler vermeye geliyorsanız bu taraftar sizi sahiplenir ama hem gücünüz yok hem yönetim Kurulu üyesi değilsiniz. Üstelik sponsorları da tek tek camia içinden sizlerin tanımadığı adamlardan aracılar kullanarak bulmaya çalışıyorsunuz. Adama sorarlar kardeşim "Sen almaya mı geldin vermeye mi?"

Sayın Başkana tavsiyemiz Fikret Orman'ın yaptığı hataların aynılarından artık arınmanız... Sokaktaki Beşiktaşlılar, kongre üyeleri şunu söylüyor; "İsimler değişti sadece oyunlar ve çıkarlar aynı devam ediyor"... Bizden size tavsiye iyi insanlar neden artık yanınızda olmak istemiyor sorusunu sorgulamanız. Sayın Başkan, her şeyi siz kendiniz çözmeye çalışarak sonuca ulaşamazsınız.  Bazı gerekli hamleleri hem kulüp içinde hem profesyonel kadroda hem de bu tarz popülizm peşinde olan arkadaşların ayağını keserek başlamanızı öneririz. Bir sonraki  yazı dizimiz daha net belgelerle olacak o zamana kadar umarız bizi ciddiye alırsınız... Ha unutmadan, bu yazılarım için kulüp içinde boşuna köstebek aramayı bırakın. Köstebek değil, tesisatçı bulun! Çünkü bir gazeteci olarak bana, o kadar çok haber sızıyor ki; çoğunu Beşiktaş'ın menfaatleri uğruna kaleme almıyoruz.  

Gölge Kalem - Kartalhaber.com 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI