Serdar Bilgili'den Fikret Orman'a Destek

Beşiktaş Kulübü eski başkanlarından Serdar Bilgili, Siyah-beyazlı yönetimin Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine yönelik alacağı her türlü kararı destekleyeceğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü eski başkanlarından Serdar Bilgili, Siyah-beyazlı yönetimin Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine yönelik alacağı her türlü kararı destekleyeceğini söyledi. Siyah-beyazlı camia, TFF’nin skandal bir şekilde kaldığı yerden devam kararı verdiği derbi hakkında durum değerlendirmesi yapmak için Vodafone Park’ta bir araya geldi.

Serdar Bilgili, Fikret Orman ile görüştü

Divan Kurulu toplantısına yaklaşık 30 dakika önce gelen Bilgili, Fikret Orman ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. Bilgili’nin Ormana, “Alacağınız her türlü kararın arkasındayım” dediği ifade edildi.

Fikret Orman’ın ilk sözleri

Öte yandan divan kurulunda Başkan Orman’ın üyelere “Verilecek karar Fikret Orman yönetiminin değil, Beşiktaş camiasının verdiği karar olmalıdır. TFF’nin derbiyle ilgili aldığı karar hiçbir hukuk temeline dayanmamaktadır. Niye seyircisiz maça devam ediliyor? Doğal afet yok, birşey yok. Maç neden tatil edildi? Neden kaldığı dakikadan devam edecek?” şeklinde konuştuğu ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI