Sergen Yalçın farkı

Beşiktaş, Sergen Yalçın'la yükselişe geçti

Abdullah Avcı ile dibe vuran Beşiktaş, Sergen Yalçın göreve geldikten sonra kanatlandı. 2 maçta 6 puanı cebine koyan Siyah-Beyazlılar, yeniden zirve potasına girdi, rakiplerinin alacağı sonuçları beklemeye geçti.

..Ve Kara Kartal uçuşa geçti. Beşiktaş, Sivas yenilgisinin ardından kupada da B.B. Erzurumspor’a elenince teknik direktör Abdullah Avcı’nın biletini kesen yönetim, Sergen Yalçın hamlesinin karşılığını hemen aldı. Siyah-Beyazlılar, Rize’nin ardından dün de Gaziantep Futbol Kulübü’nü yıktı. 2 maçta hanesine altın değerinde 6 puan yazdıran Beşiktaş, zirveyle puan farkını 5’e indirdi. Kartal, şimdi rakiplerinin alacağı sonuçları bekliyor. Hepsinden önemlisi Sergen Yalçın ile birlikte Beşiktaş taraftarı da camiası da tekrar özlenen havayı yakaladı, 

“Şampiyonluk yarışında biz de varız” mesajını yolladı.
Hafta içinde gözler Türkiye Futbol Federasyonu’nda olacak. Öyle ki kural hatası yapılan Göztepe maçının tekrarlanma ihtimali oldukça yüksek. TFF Başkanı Nihat Özdemir, yaptığı son açıklamada, “Bir kaç güne belli olacak” demişti. Eğer Göztepe maçı da yeniden oynanır ve Beşiktaş kazanırsa, Kartal tam anlamıyla potaya girecek.

Gözler Göztepe kararında

Beşiktaşlı taraftarlar Sergen Yalçın'ı Dolmabahçe'de böyle karşıladı; 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI