Sinan Engin: Fikret Orman Arda Turan İle Buluştu

Gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü yorumcu Sinan Engin, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Arda Turan'la Londra'da görüştüğünü söyledi.

Gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü yorumcu Sinan Engin, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Arda Turan'la Londra'da görüştüğünü söyledi. 

Sinan Engin, Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuştu. 

Sinan Engin'in sözleri; 

Burak Yılmaz'a hakemler inanmıyor. Burak'a yapılan hareketler net penaltıydı.   Yusuf Yazıcı geleceğin Sergen Yalçın’ı. Güçlenirse ve kendine bakarsa en az Sergen kadar yetenekli. Kucka'nın biraz kendisine bakması lazım. Abdülkadir Ömür'ü bu akşam beğenmedim. Rıza Çalımbay'la birlikte Trabzonspor neden şampiyon olmasın? Trabzonspor şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi. 

Bu Bayern Münih'e yazık oldu. Beşiktaş, Bayern’in içinden geçecek. Bütün Beşiktaşlılar inanın. Bu Beşiktaş'ı Bayern Münih Vodafone Park'ta yenemez. Düşündüğüm Beşiktaş ama. Hiçbir maç oynamadan kazanılmaz. 

Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'i istemiyor. Ben Arda Turan'ın ne yapacağını biliyorum ama söylemem. Mesela bir bilgi vereyim. Fikret Orman ile Arda Turan, Londra'da görüştüler. Ben Arda Turan'ın Türkiye'ye gelmesini istemiyorum. 

Arda Turan bütün Beşiktaş bestesini bilir. Yakın arkadaşı Serdar Özkan'la söylerlerdi.

Aldığım son transfer duyumları; Filipe Luis devre arasında Galatasaray'da, Beşiktaş'ın B planı Juan Mata, Vida kesin Beşiktaş'ta. Lucas Lima, Fenerbahçe'de. Eto'o için Göztepe olabilir. 

Sinan Engin Beşiktaş'ın şampiyonlar Ligi'nde eşleşmesiyle ilgili ise şöyle konuştu; 


Ajansspor.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI