Sivasspor'dan Beşiktaş'a tepki

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor’un İdari Menajeri Oray Baykal, gündemlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor’un İdari Menajeri Oray Baykal, gündemlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Baykal, Radyospor'da transfer döneminde adı Beşiktaş ile anılan Emre Kılınç’ın geleceği hakkında da konuştu.

Oray Baykal şunları söyledi; 

"Emre Kılınç, bizim için çok değerli bir oyuncu. Milli Takım’da da Şenol Güneş şans veriyor. Gurur duyuyoruz kendisiyle. Transfer dönemi kapandı. Sivasspor’un başarısı için Emre mücadele ediyor. Bu dönemde Emre Kılınç ile ilgili konuşulmasını doğru bulmuyorum. Sivasspor’da mutlu. O zaman ben de Beşiktaş’ın bütün oyuncularına talibim. Bunda bir mantık var mı? Herkes TFF’ye listesini verdi. Emre Kılınç, Sivasspor’da mutlu. Ocak ayı için iddialar olabilir ama o zaman Ocak ayında bakmak gerekiyor." ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI