THY Kadın Voleybol Takımı Finallere Uçtu!

2017 - 2018 Voleybol Sezonu 1. Lig Yarı Final Etabı karşılaşmaları Kütahya’da oynanan birbirinden çekişmeli maçlar sonunda tamamlandı.

THY Bayan Voleybol A Takımı finallere uçtu!

2017 - 2018 Voleybol Sezonu 1. Lig Yarı Final Etabı karşılaşmaları Kütahya’da oynanan birbirinden çekişmeli maçlar sonunda tamamlandı. THY Bayan Voleybol A Takımı, iki grupta oynanan maçları namağlup tamamlayan tek ekip olarak, 23 - 25 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek final etabına yükselmeye hak kazandı.

Yarı finalin son yılların en çekişmeli maçlarına ev sahipliği yaptığını söyleyen THY Spor Kulübü Genel Sekreteri Ramazan Yıldırım, “THY ailesine şampiyonluk hediye etmek istiyoruz” dedi.

Sultanlar Ligi’ne yükselme mücadelesi veren bayan voleybol takımları, 16 - 18 Mart tarihleri arasında Kütahya’da düzenlenen 2017 - 2018 Voleybol Sezonu 1. Lig Yarı Final Etabı’nda karşı karşıya geldi. Yarı Final 2. Grup’ta yer alan THY Bayan Voleybol A Takımı, iki grup arasından namağlup olarak finale yükselen tek takım olma başarısını gösterdi.

Karayolları, Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Bolu Belediyespor ile birbirinden çekişmeli maçlar oynayan THY, üç günün sonunda 7 puanla final biletini aldı. Son yılların en zorlu yarı final maçlarını namağlup bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen THY Spor Kulübü Genel Sekreteri Ramazan Yıldırım, “Kütahya’da oynanan maçlar yalnız bizler değil, tüm voleybol camiası tarafından son yılların en zorlu yarı finali olarak kabul gördü. Burada yarı finalde oynayan sekiz takıma da çok ciddi yatırımlar yapıldı ve bu durum ülkemizde zaten gelişmiş olan voleybolun daha da ileri seviyelere taşınması adına hepimizi sevindiriyor” diye konuştu.

23 - 25 Mart tarihleri arasında Aydın’da oynanacak final maçlarında Karayolları, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ve Pursaklar Voleybol İhtisas ile karşılaşacaklarını hatırlatan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü, “Bu dört takım arasından ikisi Sultanlar Ligi’ne yükselmeye hak kazanacak. Bizler takımımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Hedefimiz THY ailesine şampiyonluk hediye etmek. Bunu başaracak güce ve inanca sahibiz.”

İki yılda büyük başarı

Uzun yıllar birinci ligde mücadele ettikten sonra 1993 - 94 sezonunda ligden çekilen THY Bayan Voleybol A Takımı, THY Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı öncülüğünde 2016 yılında yeniden sahalara döndü. Statü gereği 2. Lig’den başlayan takım ilk senesinde 1. Lig’e adını yazdırmıştı. THY Bayan Voleybol A Takımı, finallerden çıkarsa iki yılda iki lig birden yükselerek büyük bir başarıya imza atmış olacak.

1. Lig Bayanlar Final Etabı* (23 - 25 Mart)

23 Mart Cuma

16.00 Balıkesir Büyükşehir Belediye - Karayolları

18.00 THY - Pursaklar Voleybol İhtisas

24 Mart Cumartesi

16.00 Pursaklar Voleybol İhtisas - Balıkesir Büyükşehir Belediye

18.00 Karayolları - THY

25 Mart Pazar

13.30 Pursaklar Voleybol İhtisas - Karayolları

15.30 Balıkesir Büyükşehir Belediye - THY

* Tüm final maçları Çay TV ve TVF YouTube sayfasından canlı yayınlanacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI