Tolga Zengin'den Şikayetçi Oldular!

Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında Kadıköy Ülker Stadı’nda oynanan Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin olay gecesi stadyumda kaleci Tolga Zengin tarafından yumruklandığını ve darp edildiğini belirten güvenlik görevlisi E.P, tecrübeli kaleciden şikayetçi oldu.

Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında Kadıköy Ülker Stadı’nda oynanan Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin olay gecesi stadyumda kaleci Tolga Zengin tarafından yumruklandığını ve darp edildiğini belirten güvenlik görevlisi E.P, tecrübeli kaleciden şikayetçi oldu.

Milliyet’te yer alan habere göre; Pehlivan, Zengin’in kendisine hakaret ederek saldırdığını anlatarak, basına yansıyan bazı görüntüleri de delil olarak gösterip Zengin’in cezalandırılmasını istedi.

Son dakika... Olaylı Fenerbahçe Beşiktaş maçı için 8 gözaltı dahaZiraat Türkiye Kupası yarı finalindeki olaylı Fenerbahçe Beşiktaş derbisiyle ilgili 8 kişi daha gözaltına alındı. Böylece gözaltına alınanların sayısı 31'e yükseldi.İlgili Haberi Oku

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaylara ilişkin olarak gözaltına alınan ve aralarında Şenol Güneş’i yaralayan S.D’nin de bulunduğu zanlılar hakkındaki işlemler devam ediyor. Başsavcılık, soruşturmanın olayların ‘örgütlü’ boyutunu araştırmak üzere genişletildiğini açıklamıştı… Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de olaylara dair yaptığı basın toplantısında güvenlikçilerden şikayetçi olmuş ve Beşiktaşlı futbolcuların güvenlikler tarafından darp edildiğini söylemişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI