türkiye 3-0 Arjantin... Rusya-Türkiye Ne Zaman, Saat Kaçta?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu'ndaki dördüncü maçında Arjantin'i 3-0 yenerek bir üst tura çıkmayı garantiledi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu'ndaki dördüncü maçında Arjantin'i 3-0 yenerek bir üst tura çıkmayı garantiledi. 

Miller gruptaki son maçında Rusya ile kozlarını paylaşacak. 

TOKYO 2020 RUSYA TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları tüm hızıyla devam ediyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı ilk rakibi ve geçen senenin olimpiyat şampiyonu olan Çin’i 3-0 yenmişti. Filenin Sultanları grubun ikinci maçı olan İtalya karşılaşmasını 3-1 kaybetti. 29 Temmuz tarihinde gerçekleşen ABD Türkiye maçından ise 3-2 kaybederek 1 puanla ayrıldı. Filenin Sultanları 31 Temmuz Arjantin Türkiye maçını kazanırsa gruptan çıkmayı garantileyecek. Merakla beklenen Türkiye Rusya maçı 2 Ağustos Pazartesi gerçekleşecek.

TÜRKİYE RUSYA VOLEYBOL MAÇI SAAT KAÇTA?

Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil eden A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın gayretli mücadelesi sürüyor. Türkiye’de heyecanla takip edilen Filenin Sultanları, kazandığı maçlarla gururlandırıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu'ndaki son maçında Rusya ile sahaya çıkacak. 2 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşecek olan voleybol maçı Türkiye saatlerine göre sabah 08.20’de gerçekleşecek.

TOKYO 2020 TÜRKİYE RUSYA MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLACAK?

Türkiye Rusya maçı için geri sayım başladı. Merakla beklenen karşılaşma için vatandaşların aklında ‘’Rusya Türkiye voleybol maçı hangi kanalda yayınlanacak?’’ sorusu belirdi. Diğer maçlarda olduğu gibi Türkiye Rusya voleybol maçı da TRT spor da canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

FİLENİN SULTANLARINDAN TARİHİ BAŞARI 

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı, B Grubu'ndaki dördüncü maçında Arjantin ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları Arjantin'i 3-0 yenerek, olimpiyatlarda ilk kez çeyrek finale yükseldi.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Arjantin'i 3-0 yenerek, olimpiyatlarda ilk kez çeyrek finale yükseldi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI