Uğur Demirok'tan penaltı açıklaması

Atiker Konyaspor'un savunma oyuncusu Uğur Demirok, hakem kararlarıyla çok tartışılan Beşiktaş maçının ardından A Spor'a konuştu.

Atiker Konyaspor'un savunma oyuncusu Uğur Demirok, hakem kararlarıyla çok tartışılan Beşiktaş maçının ardından A Spor'a özel açıklamalar yaptı. Gary Medel'in kendisine yaptığı penaltıyla ilgili de konuşan Demirok, o pozisyonu A Spor muhabiri Hakan Gündoğar'a anlattı. İşte Uğur Demirok'un röportajı...

"MEDEL BENİ OMZUMDAN ÇEKTİ"

- Uğur penaltı var mı, yok mu?

Bence var. Yok diye gözüküyor, kendimi attım gibi gözüküyor ama Medel'le 'size'ımız uymadığı için benim koltuk altıma kendisi giriyor zaten. Ondan sonra ben öne doğru hamle yapıp tam sıçrayacakken o beni omzumdan aşağı çektiği için penaltı. (Hakan Gündoğar'ı omzundan çekerek pozisyonu tarif ediyor) Yükselen bir oyuncuya parmak ucuyla bile dokunsan dengesini bozarsın.

"CANER'İN BENİ İTTİĞİ POZİSYON DAHA NET BİR PENALTI"

- Neticede penaltı var diyorsun.

Bence penaltı var. Ben hiçbir zaman kandıran bir futbolcu olmadım sahada. Konuşulmayan bir pozisyon da var. Caner'in beni arkadan ittiği pozisyon. O bence daha net bir penaltı. Yükselmeye niyetlenmiş bir oyuncuya dokunduğun an dengesi bozulur.

"CANER DE PENALTI OLDUĞUNU BİLİYOR"

- Medel'le konuştun mu?

Yok, konuşmadım Medel'le...

- Caner'le konuştun mu?

Caner'le konuştum. Caner hemen kafasını çevirdi zaten. O da biliyor. Maç içinde böyle pozisyonlar oluyor. Kimse art niyetli değil.

"HAKEMLER KOLAY FAUL ÇALIYOR"

- Pepe'nin maçtan sonra hakem Ümit Bozkurt'u tebrik ettiği söyleniyor. Sen şahit oldun mu?

Ben maçtan sonra şahit olmadım. Bizi seyircimiz çağırdı, onlara gittik. Görmedim.

- Maç içerisinde birbiriyle itişmeniz yoktu ama 11 sarı kart çıktı. Bu nasıl oldu?

Hakemlerin de hepsinin farklı yönertimleri var. O öyle takdir etti. Ülkemizde bazen hem kolay faul çalınıyor hem de kolay kartlar çıkıyor. Hakemlerin yorumuna göre değişiyor kartlar.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI