Umut Nayir'den Beşiktaşlı taraftarlara öneriler

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Umut Nayir, Beşiktaş Instagram hesabında taraftarlarla buluştu.

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Umut Nayir, Beşiktaş Instagram hesabında taraftarlarla buluştu. Canlı yayında soruları yanıtlayan genç oyuncu, kitap, dizi, film ve oyun önerilerinde bulundu.

Umut Nayir, Beşiktaş Instagram hesabında canlı yayın konuğu oldu. Yıldız futbolcunun açıklamaları: 

"Zorunluluk hissi biraz insanı boğuyor"

Kendimi evcimen biri olarak tanımlasam da zorunluluk hissi biraz insanı boğuyor. Evde canım sıkılıyor. Ama bu süreçte evde kalmak zorundayız. Dediğim gibi zorunluluk hissi biraz insanı boğuyor.

"Beşiktaş duruşunu daha iyi yansıtabiliyorum"

Küçükken Beşiktaş'ı destekliyordum. Profesyonel olduğunda iş biraz daha değişiyor ama önceden beri Beşiktaşlı olmam, taraftarları mutlu etmemde destek oluyor. Sahada ve saha dışında Beşiktaş duruşunu daha iyi yansıtabiliyorum.

"Ülke olarak ayağa kalkabilmemiz lazım"

Biz sporcular olarak popüler bir meslekle uğraştığımız için arkamızda milyonlarca insan var. Bu süreçte insanlara örnek olduğumuz için mutluyum. Çorbada bizimde tuzumuz oldu. Açıklanan var, açıklanmayan var. Herkes bir nebze olsun bir şeyler kattı. Şu an zor durumda olan insanlar var, amcalarımız, teyzelerimiz var. Ülke olarak ayağa kalkabilmemiz lazım. O yüzden biz de üstümüze düşen görevi yerine getirmemiz lazım.

"Biz biraz daha bilinçli yakalandık"

Yusuf ve Mert ile görüşüyorum. Mert, Roma'da. O ağır geçiriyor. Dışarı çıkamıyor. Yusuf ülkeye döndü gerçi. Biz diğer ülkelere karşı salgına biraz daha bilinçli yakalandık.

"Derbi maçında gol atmak..."

Öncelikle benim için çok özel bir gol. Kulüp tarihinde belki o kadar özel değildi. Sonuçta "Sergen attı şampiyonluk geldi" gibi bir tarihi değeri yoktu ama benim için çok özeldi. İlk derbi maçımdı ve ilk derbi maçımda gol atmak çok değerliydi. Maçın öncesinde ilk 11'ler belli değildi. Maç toplantısında öğrendim oynayacağımı. Tarif edemeyeceğim bir duyguydu. Golü attıktan sonra da tarif edilemeyecek bir duygu yaşadım. Ne mutlu ki öyle bir an yaşadım. Küçüklüğümden beri desteklediğim takımla derbi maçında gol atmak... Gollerimin büyük çoğunluğunu Caner abi sayesinde attığım için ona çok ihtiyacım var.

"Aile gibi oluyoruz"

Fiziksel bir iş yaptığımız için kendimize dikkat etmemiz lazım. Özellikle sezon öncesi ve devre arası kampları çok ağır olur. Maç öncesi kamplarda tv odası gibi ortak alanlardaki diyaloglar keyifli oluyor. Ailelesiyle telefonda görüşmek isteyen, konsol oyunlarıyla odasında kalmak isteyenler de oluyor elbet ama 7-8 kişi toplanıp, muhabbet ettiğimiz ortamlar çok keyifli oluyor. Ailemizden çok birbirimizi görüyoruz. Aile gibi oluyoruz. Bunlar takım kimyasını da etkiliyor.

"İnsanlara örnek olmak istiyorum"

Öncelikle kesinklikle sporla iç içe olmak istiyorum. Aslında üniversite sınavı öncesinde ben hukuk okuyacağım diye bir şey yoktu. Puanıma göre Ankara Hukuk'u kazanmıştım. Böylece Ankaragücü'ne geçmiştim. Profesyonel olunca okul hayatımda problem yaşamaya başladım. Çünkü kamplarda olduğum için sınavlara da katılamıyorum. 2011 girişli olmama rağmen hala 3. sınıftayım. Okulu bitirmek için çeşitli yollar arıyorum ama henüz bu yolu bulamadım. Okulu bitirmek istiyorum. İnsanlara örnek olmak istiyorum. Pes etmeyeceğim.

Umut Nayir'den kitap, dizi, film ve oyun önerileri

Kitap önerisini aslında çok sevmiyorum. Çünkü herkesin ilgi alanı çok değişiyor. İmkan ne olursa onları okuyabilirler. Ne bulurlarsa okusunlar. Ben 2-3 kitap birden okuyorum. Kafam yoğunsa roman okumak istiyorum. Daha zinde hissediyorsam felsefik okuyorum.

Dizi

1-The English Game
2-Freud
3-Succession

Film

The Platform

Oyun

1-Call of Duty
2-Fifa
3-Football Manager (FM)
4-Puzzle

Umut Nayir'in en sevdiği tezahürat

Eskiden beri hakim olduğum için beste sayısı çok fazla bende. Ama şu an bende uyandırdıkları için "Gururlan"

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI