Vakıfbank 3-1 Beşiktaş

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı, Vakıfbank'a yenilmekten kurtulamadı.

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 14. hafta maçında VakıfBank, Beşiktaş'ı 3-1 yendi.

İlk seti karşılıklı ataklarla süren karşılaşma 10. sayıya kadar başa  baş gitti. VakıfBank ortadan etkili ataklar yaptı ve teknik molayı 12-11 önde  geçti. Üstün oyununu sürdüren ve köşelerden skor üreten VakıfBank seti 25-21  kazandı.


İkinci sete etkili taktik servisler atarak giren VakıfBank, teknik  molayı 12-6 önde kapattı. Rakibin hatalarını iyi değerlendiren sarı-siyahlı takım  bu seti de 25-15 önde tamamladı. 


Üçüncü  sete iyi başlayan konuk ekip Beşiktaş oldu. Çabuk toparlanan  VakıfBank, 9. sayıda rakibini yakaladı ve teknik molayı 12-11 önde geçti.  Karşılıklı sayılarla devam eden sette Beşiktaş skoru 21-21'de eşitledi ve seti  25-23 üstün kapattı.


Dördüncü set karşılıklı sayılarla başlarken Beşiktaş teknik molayı  12-11 önde geçti. VakıfBank, Zhu'nun smaçları ile etkili olunca seti 25-20, maçı  da 3-1 galip bitirdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI