Yıldırım Demirören: Beşiktaş Maça Çıkacak

TFF Başkanı Yıldırım Demirören Beşiktaş'ın maça çıkmama ve aralarında kendisinin de bulunduğu TFF kulüp üyelerinin kulüpten ihraç edoilme talebiyle ilgili yakın çevresine konuştu.

TFF Başkanı Yıldırım demirören Beşiktaş'ın maça çıkmama ve aralarında kendisinin de bulunduğu TFF kulüp üyelerinin kulüpten ihraç edilme talebiyle ilgili yakın çevresine konuştu. 

2024 Avrupa Şampiyonası ev sahipliği için adaylık resmi dosyasını dün İsviçre'nin Nyon kentinde UEFA yetkililerine teslim eden Yıldırım Demirören Beşiktaş cephesinde yaşanan gelişmelerle ilgili telefon trafiği yaşadı. 

Siyah-Beyazlı kulübün Divan Kurulu'nun dolaylı derbi maçı için yeniden oynatılması kararını veren TFF'li  üyelerin Beşiktaş Kulübü'nden ihraç edilmesi yönündeki kararı soğukkanlılıkla karşılayan Demirören'in ''Canları sağ olsun. Yıllarca Beşiktaş'a hizmet eden biri olarak üzüldüm ama verdikleri bu karara saygı duyuyorum. Biz bu kararı alırken hukuku baz aldık'' dedi. 

Beşiktaş'ın maça çıkmama kararını da değerlendiren Demirören'in, ''Bunun kızgınlıkla alınmış, acele bir karar olduğunu düşünüyorum. 3 Mayıs'taki maça daha uzun bir süre var. Ben Beşiktaş Yönetiminin bu kararı aklı selim düşünüp değiştireceğine inanıyorum. Beşiktaş, Fenerbahçe maçına çıkacaktır' dediği vurgulandı.  



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI