Yıldırım Demirören'den Beşiktaş'a 500 Milyon dolar

Beşiktaş eski Başkanı Yıldırım Demirören, yaptığı flaş açıklamada Beşiktaş Kulubü'ne 500 milyon dolar bağışta bulunduğunu açıkladı.

Beşiktaş eski Başkanı Yıldırım Demirören, yaptığı flaş açıklamada Beşiktaş Kulubü'ne 500 milyon dolar bağışta bulunduğunu açıkladı. 


İşte Yıldırım Demirören'in basın açıklaması; 

''Sevgili Beşiktaş Ailesi. 2000 yılında Serdar Bilgili başkanlığında benim de yöneticilik yaptığım yönetim kurulu göreve gelirken Beşiktaş'ı 6 milyon TL borçla devralmıştık. 
O günden bu güne Serdar Bilgili, benim ve Fikret Orman'ın başkanlığı sonrası bu rakam üzülerek belirteyim ki; 3 Milyar TL'yi buldu. Bu konuda benim de pişmanlıklarım var. Sayın Bilgili görevi bana teslim ederken kulüp olarak sadece 35 milyon borcumuz vardı. 
İtiraf ediyorum, benim başkanlık yaptığım 8 yılda borç aldı başını. Ve maalesef Fikret Orman'a verdiğim gizli destekten dolayı da pişmanım. Geçtiğimiz ay Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi'yle bir araya geldik. Kulübümüzün ekonomik durumu felaket olmuş. 
Zamanında aldığımız krediler, yaptığımız anlaşmalar yüzünden borç yükümüz her geçen gün katlıyor. Açık ve net söylemek gerekirse yaklaşık 1 yıldır  geceleri uyuyamıyorum. 
Buna vicdan azabı mı dersiniz, ne derseniz deyin ama yaşanan bu süreçten büyük üzüntü duyuyorum. Dünyada yaşanan corona virüs salgınında ben de bazı gerçeklerle yüzleştim. 
Şunu iyi bilin ki, Beşiktaş'ı çok seviyorum ve bu yüzden çok sevdiğim Beşiktaş Kulübü'ne 500 Milyon TL bağışlama kararı aldım. Bu yaptığım ödemeyle kulübümüz düzlüğe çıkacaktır. 
Tüm Beşiktaşlılardan ricam haklarını bana haklarını helal etsinler.''


Not: Bu tabi ki bir 1 Nisan şakasıdır... 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI