Yıldırım Demirören'e Büyük Şok

Hafta içinde Doğan medya Grubu'nu satın alarak isminden söz ettiren Yıldırım Demirören'in başı dertte

Beşiktaş Kulübü’nün eski başkanlarından Yıldırım Demirören hakkında Divan Kurulu Üyesi Hürser Tekinoktay’dan şok bir talep geldi. Tekinoktay, Demirören’in kulüpten ihracı için başvuru yaptı.

Yıldırım Demirören’in ihracı istendi

Tekinoktay tarafından Beşiktaş 6. noterliğinden Beşiktaş Disiplin Kurulu Başkanlığı’na gönderilen başvuruda şu ifadeler yer aldı: “UEFA başta olmak üzere yurt içinde ve yurt dışında mahkeme kararıyla maddi kusurları bulunmuş olan Yıldırım Demirören aleyhine disiplin kovuşturması sebebiyle ihracını istemiş bulunmaktayım. Tebliğat örneğindeki hukuki gerekçeler ile gereken işlemlerin başlatılıp başlatılmadığını, Şayet başlatılmadıysa sorumlu kişilerin uyarılarak gerekenin yapılmasını ve ayrıca Demirören’in hem derneğimizden hem de sahibi olduğu şirketimize verdiği maddi ve manevi zararlardan ötürü ihracı için gerekli olan işlemlerin başlatılmasını saygılarımla rica ederim”

İşte o dilekçe; 





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI