Yıldırım Demirören'e İhraç Tezahüratı (Video)

Beşiktaş Mali Genel Kurulu'nda Yıldırım Demirören için ihraç tezahüratı

Beşiktaş Kulübü’nün 2017 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu, Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde başladı. Katılımın yoğun olduğu mali genel kurulda, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in yanı sıra TFF’de görevli olan Hüsnü Güreli, Cengiz Zülfikaroğlu, Mete Düren, Erhan Kamışlı ve Alaattin Aykaç’ın ihraç edilmesi için dilekçe verildi. 6 üyenin ihraç edilebilmesi için Yönetim Kurulu’nun bu üyeleri disipline vermesi gerektiği için, dilekçenin Yönetim Kurulu’na iletilmesi için verildi.
Beşiktaş'ın 2018 yılı Mali Genel Kurulu'nda toplanan bine aşkın kongre üyesi yaptıkları tezahüratlarla toplantıya damga vurdu. Mali Genel Kurul'un başlamasına az bir süre kala kongre üyeleri, Fikret Orman ve yöneticilere hitaben "Yıldırım Demirören'i ihraç etsene" diye bağırdı. 
İşte kongre üyelerinin Yıldırım Demirören'in Beşiktaş'tan ihracı için yaptıkları ilginç tezahürat; 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI