Yıldız oyuncu fotoğrafa alınmadı

Perşembe akşamı Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, şampiyonluk fotoğrafı çektirdi. İşte detaylar (BJK Haber)

Perşembe akşamı Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, şampiyonluk fotoğrafı çektirdi. Fotoğrafta yıldız futbolcunun yer almaması dikkat çekti.


Türkiye Kupası coşkusu 

Perşembe akşamı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor ile karşılaşan Beşiktaş, büyük bir heyecana sahne olan Ziraat Türkiye Kupası finalini 3-2 kazandı. Mücadelede Musrati'nin son dakikalarda attığı golle zafer kazanan Siyah-Beyazlılar, kupayı müzesine götürdü.


Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde 

Kötü bir sezonu geride bırakan Beşiktaş, kupayı kazanarak Avrupa'ya katılmayı da garantiledi. Siyah-Beyazlılar, önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'ndan itibaren ülkemizi temsil edecek.


Şampiyonluk Fotoğrafı Çektirildi

Kazanılan kupanın ardından Beşiktaş'ta yönetim ve futbolculardan oluşan ekip hatıra fotoğrafı çektirdi. Ancak fotoğrafta bir kişi eksikti.


Ante Rebic Fotoğrafta Yer Almadı

Beşiktaş'ın büyük umutlarla transfer ettiği ancak sezon boyunca neredeyse hiç faydalanamadığı Ante Rebic, şampiyonluk fotoğrafında yer almadı. Sezon başında Milan'dan bedelsiz transfer edilen Hırvat yıldız, bu sezon sadece 15 maçta forma giyerken 3 asist yaptı. Rebic'in sakatlığından dolayı uzun süredir kadroda olmadığı açıklandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI