4 Gidecek 1 Gelecek

Beşiktaş'ta gündem transfer

Beşiktaş'ta Domagoj Vida transferinde resmi açıklamanın yapılmamasının nedeninin FFP kuralları gereği 1.4 milyon euro'luk "açık" olduğu belirtildi. Siyah-Beyazlı kulübün yönetimi bu açık nedeniyle yeni sezonda düşünülmeyen Franco, Milosevic, Aras ve Boyko'ya müşteri arıyor. Ancak bu oyuncular için halen istenilen rakamlara ulaşılamıyor. Boyko'ya 3.3, Franco'ya 2.4, Aras'a 1.3, Milosevic'e 1 milyon euro; toplamda 4 oyuncu 10 milyon euro ödenmişti. Fakat gelen teklifler bu rakamın yarısını bile karşılamıyor. Franco'yu eski takımı Millonarios bedavaya, PAOK Boyko'yu 800 bin euro'ya, Hollanda'da bir takım Aras'ı 350 bin euro'ya ve İsveç'ten bazı ekipler de Milosevic'i 400 bin euro bonservis bedeliyle transfer etmek istiyor. Şu anda FFP kuralları gereği 1.4 milyon euro içeride olan Beşiktaş yönetimi ise bu rakamları kabul etmese de, Vida transferinde yaşanan sıkıntıyı ortadan kaldırmaya uğraşıyor. Siyah-beyazlılar Boyko için 1.5 milyon euro, Aras ve Milosevic için 750'şer bin euro, Franco için de 500 bin euro rakam belirledi. Yönetim, en azından bu rakamın üzerine 2 milyon euro daha ekleyip, Vida için Dinamo Kiev'e göndermek amacında. Bu arada Beşiktaş'ın elinde 17 yabancı olması ve bunu 14'e düşürmek zorunda olması da, bu oyunculara talip olan kulüplerin elini güçlendiriyor.

VİDA'NIN PEPE ISRARI

Ukraynalı spor yorumcusu Michale Kecc, Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e Vida için teklif ettiği 2 milyon euro'nun aslında 'hakaret' olarak algılanması gerektiğini belirtirken; Başkan Ivan Surkis'in Vida'yı satmak istemediğini ama Vida'nın da sözleşme yenilemediğini bu yüzden zorunlu kaldığını iddia etti. Vida'nın dünya çapında bir isim haline geldiğini gündeme getiren Kecc, Hırvat stoperin Beşiktaş'ı istemesinin nedenlerinin birinin de Pepe ile beraber oynama ihtimali olduğunu yazdı.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI