Arat'tan, İmamoğlu'na ziyaret

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Ziyaret Etti

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Asbaşkan Mete Vardar, Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve diğer yöneticiler de hazır bulundu.

İyi Niyet Ziyareti ve Güçlü İşbirliği Mesajları

Arat, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, İstanbul için hayırlı olması temennisinde bulunarak, İmamoğlu'nun spora verdiği önemin altını çizdi. Beşiktaş JK olarak 2027 Avrupa Oyunları’nda destek olacaklarını ve gelecekteki projelerde işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

İmamoğlu ise ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek, İstanbul'un marka değerine katkı sunacak projelere destek vermeye hazır olduklarını vurguladı. Sporun önemine dikkat çekerek, Beşiktaş'ın İstanbul'un önemli bir markası olduğunu söyledi ve gelecekte yapılacak ortak projelerin tarihe iz bırakmasını diledi.

Tarihi Anlamı Olan Hediyeler

Ziyaretin sonunda, Hasan Arat, İmamoğlu’na Çanakkale Savaşı’nda şehit düşen futbolcuların giydiği ilk futbol takımının klasik formasını ve 1940’lı yıllarda yapımı devam eden stada ait bir fotoğrafı takdim etti.

Bu ziyaret, iki önemli kurum arasında güçlü bir işbirliğinin sinyallerini verirken, sporun ve tarihin birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI