Beşiktaş nasıl bu hale geldi?

Lütfen Yazılan Maddelere Sizlerde Kalbinizden Geçen Eklemeleri Yapınız;

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...

Lütfen Yazılan Maddelere Sizlerde Kalbinizden Geçen Eklemeleri Yapınız;

* Çevresi kalabalık-hesap cüzdanı kalın kişiler hatır/gönül işlerinden yönetici yapılarak CUMHURİYET öncesi kurulan asırlık kulüp acemi birliği, deneme tahtasına çevrildi.

* Müteahhit, demirci, “simitçi-kahveci-gazozcudan” Başkan, tatlıcı, evrakta sahteciliğe dahi meyleden, siyasetçi seven,  BJK’dan bi haber, menajer dostu, baba parası ile şov yapanlardan FUTBOL ORDİNARYÜSÜ(!) icat edildi.

* Hayatında basketbol, hentbol, amatör şube nedir bilmez kural - kaide anlamayanlara (!) Ülke ve Beşiktaş’ın yarınları gençlerimiz emanet edildi.

* Camiayı zerrece tanımayanlara, milyonlarca seveni olan kulüple gönül bağı kurması görevi verilerek Siyah Beyaz iletişimin başına geçirildi.

* Kişisel kavga ve çıkar çatışmaları yüzünden camia önce bölündü, sonra yönetildi.

* Kara Kartal'ın medyası “BEŞİKTAŞ’IN ADAMI” olmayı bıraktı, “KİMSENİN ADAMI” olmaktan yana tercihini kullanmayı alışkanlık haline getirerek (Cennet Mekan) Süleyman SEBA'nın mirasına sırt çevirdi.

* Camia adeta reflekslerini kaybederek hiçbir şeye itiraz etmeyen, kaderine razı, algılarla yönetilen kalabalıklar gibi davranmaya üstüne koyarak devam etti.

BİZ NEREYE???

Elbette ki bu yazdıklarım, buz dağının görünen kısmı ve bir bu kadarı daha yerin altında gizli. Aslında onları da yazmak lazım lakin ne sabrım, ne de KUŞATILMIŞ hatta ve hatta işkal altında olan BJK’nın siyahları (şimdilik) en büyük engel. Eski BÜYÜK BEŞİKTAŞ’ı gerçekten dileyen, hedefleyenler yüreklenirse neden olmasın?

Sonrasına, sonra bakılır diyerek 

Hakan ÖNCÜL.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI