Beşiktaş aradığı ismi buldu!

Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çabalarını hızlandırdı.

Beşiktaş, Transfer Hareketinde: Sebastian Coates İçin Harekete Geçiyor

Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çabalarını hızlandırdı. Takım, defans hattına liderlik yapabilecek deneyimli bir stoper arayışında ve bu bağlamda Sporting Lizbon'un tecrübeli oyuncusu Sebastian Coates'i hedefliyor.

Sezon Sonunda Sözleşmesi Bitecek Olan Coates, Beşiktaş'ın Gözdesi

Sporting Lizbon ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Uruguaylı stoper Sebastian Coates, Beşiktaş'ın radarında. Siyah-beyazlıların, Coates'in durumunu yakından izlediği ve transfer için adımlar atmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Coates'in Potansiyeli ve Başarısı

2017 yılından beri Sporting Lizbon forması giyen 33 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon 36 maçta 6 gol atarken, 2 asist yapma başarısı gösterdi. 1.96 boyundaki Coates, hava topçularındaki hakimiyeti ve mücadeleci yapısıyla tanınıyor. Ayrıca bu sezon 7 sarı kart görmüştür.

Transfer Süreci ve Beklentiler

Beşiktaş'ın, Coates'i kadrosuna katmak için girişimlerine başlaması, taraftarlar arasında heyecan yaratmış durumda. Transfer sürecinin nasıl ilerleyeceği ve Coates'in Beşiktaş'a katılma olasılığı, futbolseverlerin merak ettiği konular arasında.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI