Montero: Sergen Yalçın çok farklıydı

Beşiktaş'ın başarılı stoperi Montero, Hürriyet'e yaptığı açıklamalarda, futbol kariyerinde Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın rolünü vurguladı.

Montero: "Sergen Yalçın'ın İnancı Şampiyonluklara Taşıdı"

Beşiktaş'ın başarılı stoperi Montero, Hürriyet'e yaptığı açıklamalarda, futbol kariyerinde  Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın rolünü vurguladı. Montero, Yalçın'ın inancının kendisini şampiyonluklara taşıdığını belirtti.


"Sergen Yalçın çok farklıydı"

Montero, 2020'de Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olmasını sağlayan en önemli faktörün Sergen Yalçın olduğunu dile getirdi. Yalçın'ın kendisine verdiği değer ve inanç sayesinde bir sene sonra bonservisiyle Beşiktaş'a transfer olduğunu ifade etti.


Şampiyonluğu unutamam! 

Sergen Yalçın önderliğinde Beşiktaş'ın kazandığı şampiyonlukların önemine de değinen Montero, bu zaferlerin taraftarlarla birlikte kutlanmasının inanılmaz bir deneyim olduğunu aktardı. Yalçın'ın, takımı nasıl zaferlere taşıyacağını çok iyi bildiğini belirtti ve onun bir Beşiktaş efsanesi olduğunu vurguladı.

Montero ayrıca, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük rakiplere karşı alınan galibiyetlerden ve taraftarların desteğinden bahsetti. Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a attığı golün unutulmaz anlardan biri olduğunu ifade etti.


"Beşiktaş eski günlerine döner!"

Şenol Güneş'e de değinen Montero, onun harika bir teknik direktör olduğunu ancak kendisine oynama fırsatı vermediğini belirtti. Ancak, Montero, Beşiktaş'ın eski başarılı günlerine geri döneceğine inandığını dile getirdi ve gelecek hedeflerine odaklandığını aktardı.

Arda Güler potansiyelinin farkında 

Son olarak, genç yetenek Arda Güler'e olan güvenini dile getiren Montero, Carlo Ancelotti'nin ona olan sabrının önemine vurgu yaptı ve Arda'nın potansiyelinin farkında olduğunu belirtti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI