Beşiktaş Teransfer Bombasını Patlatıyor

Beşiktaş transfer haberleri 15 Ağustos 2017 Salı...

Beşiktaş'ta hedef yeni transferler...  Yeni 'Come to Beşiktaş' videosunun sahibi olacak futbolcu merakla bekleniyor. Pepe'nin yanına stoper arayan yönetimde adaylar Domagoj Vida, Petar Filipovic ve Aleksandar Dragovic.  Milan'ın gözden çıkardığı Jose Sosa'nın siyah-beyazlı kulübe geri dönme ihtimali yüksek. İşte 15 Ağustos Salı son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

DİNAMO KİEV 2 MİLYON EURO'YA DÜŞTÜ


Domagoj Vida cephesinde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ocak'ta boşa çıkacak olan Hırvat stoperden para kazanmak isteyen Dinamo Kiev, bonservis bedelini 2 milyon euroya kadar indirdi. Vida ile anlaşmaya varan Beşiktaş'ın bu transferi kısa süre içinde açıklaması bekleniyor. 

Beşiktaş aceleci davranmıyor

Beşiktaş, Vida konusunda aceleci davranmıyor. Bunun nedeni ise hem Medel'in transfer edilmesi hem de oyuncun 5 ay sonra bonservisini eline alacak olması. Şilili futbolcu Medel'in orta oyuncusu olmasına rağmen savunmanın ortasında da oynayabilecek olması Beşiktaş'ın elini güçlendiriyor. 

Kolaylık sağlamanızı istiyorum

Hırvat stoper Beşiktaş'a transfer olmak istediğini Ukrayna ekibine bildirdi. Şu ana kadar en iyi teklifi Beşiktaş'tan aldığını vurgulayan Vida ''Kariyerimde imzalayabileceğim en iyi kontrat bu dönemde olur, bonservisim konusunda bana kolaylık sağlamanızı istiyorum.''dedi

Medel joker olacak!

Ameliyat olan Gökhan Gönül, ligin 6.haftasında dönecek olsa bile form tutması da zaman alacağı için sağ bek ihtiyacı da olan Şenol Güneş, Beck'in performansından memnun kalmadı. Alman futbolcudan daha iyi performans bekleyen Şenol Güneş, Vida alınırsa Gökhan Gönül dönene kadar sağ bekte Medel'i kullanabilir.

SOSA GERİ DÖNMEK İSTİYOR 

İtalyan ekibi Arjantinli oyuncu için 4.5 milyon euro bonservis bedeli isterken, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman bu rakama sıcak bakmıyor. Orman, Beşiktaş'a dönmek için oldukça istekli olan ve haber gönderen Sosa'nın bonservisini almasını bekliyor. Teknik direktör Şenol Güneş, 3 kulvarda güreşecek takımı için bol alternatifli bir kadro istiyor. Bu nedenle tecrübeli hoca, 32 yaşındaki oyuncunun takıma dönmesi yönünde talimat verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI