Beşiktaş'a Yeni Golcü Adayı

Forvet arayışlarına hız veren Beşiktaş'ın RB Salzburg forması giyen 19 yaşındaki Dimitri Oberlin'i transfer listesine aldığı iddia edildi.

Forvet arayışlarına dört koldan devam eden Beşiktaş'ın RB Salzburg2ın genç forveti Dimitri Oberlin'i listesine eklediği iddia edildi. 19 yaşında olan Kamerunlu futbolcu geçtiğimiz sezon 10 gol atma başarısı göstermişti. 


Adaylar Çoğalıyor


Stoper ve kanat takviyesi de yapmak isteyen Beşiktaş'ta öncelik bilindiği üzere forvet transferi. Aboubakar transferinin zora girmesinin ardından birçok farklı isimle temasa geçen Siyah-Beyazlılarda yeni hedef Dimitri Oberlin oldu. Geçtiğimiz sezon Avusturya Bundesliga'da 10 gol atarak dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki futbolcu Kamerun asıllı ve İsviçre pasaportlu. Genç yaşına rağmen başarılı bir grafik yaşayan Oberlin İsviçre'nin gelecekteki forvet adayı olarak gösteriliyor. Oberlin, stil olarak Aboubakar'a yakın bir görüntü sergiliyor. Kamerun asıllı futbolcunun transfermarkt değeri ise 2 milyon 250 bin euro.

Forvet transferinde birçok ismi gündeme alan Beşiktaş son zamanlarda Valencialı Alvaro Negredo ile anılıyor. Nitekim Siyah-Beyazlıların Negredo girişimlerinin devam ettiği öğrenildi. Açılan transfer bahislerinde Beşiktaş'a Negredo transferi için 11/4'lük bir oran verildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI