Beşiktaş'ın Eski Yıldızı Dönmek İstiyor

Beşiktaş'ın eski yıldızı Jose Sosa, menajeri aracılığıyla mutsuz olduğu Milan'dan Beşiktaş'a dönme isteğini dile getirdi.

Beşitaş yönetimin uzun uğraşları sonucunda gitmemesi için bir türlü ikna edemediği Jose Sosa'nın Beşiktaş'a geri dönmek istediği öğrenildi. Sosa'nın menajeri aracılığıyla Milan'da mutsuz olduğunu ve Beşiktaş'a geri dönmek istediğini dile getirdiği iddia ediliyor. 


Orman Sıcak Bakmıyor


Jose Sosa'dan gelen bu istek Beşiktaş yönetimini şarşırtırken Başkan Fikret Orman, Jose Sosa'nın geri dönme isteğini olumlu karşılamıyor. Nitekim Beşiktaş başkanı, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Jose Sosa'nın Beşiktaş'tan ayrılmaması için elinden gelen çabayı göstermiş ancak Arjantinli yıldızın takımdan ayrılmasına bir türlü engel olamamıştı. 


Şenol Güneş'in Fikri Alınacak


Jose Sosa konusunu yönetici arkadaşlarına açan Orman, bu futbolcunun Beşiktaş'a geri dönmesine sıcak bakmadığını ancak yine de teknik direktör Şenol Güneş'e danışacaklarını bildirdi. Orman, şu an o mevkide bir boşluk olmadığını, Talisca'nın gitmesi halinde bu transferin düşünülebileceğini söyledi.


Jose Sosa, geçtiğimiz yıl Milan'da 19 resmi maçta forma giydi. Gol atma başarısı gösteremeyen Arjantinli yıldız yalnızca 3 asist yapabildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI