Beşiktaş'ta 4 İsimle Yollar Ayrılıyor

Kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 17'ye çıkan Beşiktaş, mali külfetten de kurtulmak için en az 4 futbolcuyla yolları ayırmayı planlıyor.

Kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı yeni transferlerle 17'ye çıkan Beşiktaş, mali külfetten de kurtulmak için en az 4 futbolcuyla yolları ayırmayı planlıyor.

Transfer döneminin hareketli takımlarından Beşiktaş, şimdiye kadar 5 futbolcu transfer edip 7 oyuncusuyla yollarını ayırdı. Geçen sezon farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen 5 oyuncunun da takıma geri dönmesiyle birlikte, siyah-beyazlıların kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 17'ye yükselmiş durumda.

8 Eylül'de kapanacak transfer dönemi öncesi takıma katılacak yeni isimler kadar gönderilecek futbolcular da sezon planlamasında önem taşıyor. Yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda en az 4 futbolcuyla yollarını kesin olarak ayırmak istiyor.

Öncelikle Denys Boyko, Alexander Milosevic, Pedro Franco ve Aras Özbiliz'den kendilerine takım bulmalarını isteyen yönetim, bu isimler için henüz beklediği teklifleri alamadı. Mustafa Pektemek, Andreas Beck ve Matej Mitrovic de takımdan ayrılmasına izin verilecek oyuncular arasında yer alıyor.

Şimdiye kadar Boyko için PAOK, Milosevic için Sion, Beck için de Bursaspor'dan teklif alan Beşiktaş, oyuncuların bonservis bedeli konusunda bu kulüplerle anlaşmaya varamadı. Beklenen tekliflerin gelmemesi halinde Beşiktaş, forma şansı bulamayacak bu oyuncuların yıllık ücretlerini ödemek du kalacak. Boyko, Milosevic, Aras ve Franco'nun yıllık ücretlerinin toplamı 2 milyon euroyu buluyor.

Yönetim hem yabancı oyuncu sayısını düşürmek, hem de bu mali yükten kurtulmak için kısa süre içinde bu sorunu çözmek istiyor. Siyah-beyazlılar bonservis bedeli teklifi gelmemesi halinde, futbolculara yapılacak kiralama taleplerini de kabul etmeye hazırlanıyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI