Beşiktaş'ta Arda İddiası!

Beşiktaş'ın Barcelona'nın gözden çıkardığı Arda için menajerler aracılığıyla nabız yokladığı iddia edildi.

Beşiktaş'ta Arda Turan iddiası... Beşiktaş adına Barcelona ile Vermaelen transferinin görüşmelerini sürdüren Kees Vos, Barcelona'nın gözden çıkardığı Arda Turan için Barcelona'ya tamamı 4 yıla yayılacak bir ödeme planı ile, bonuslar da dahil toplamda 14 milyon euroluk bir teklif verdiği öne sürüldü. Umut Güner'in de Arda Turan için nabız yokladığı öğrenildi. 


Fikret Orman Şartları Zorluyor


Fikret Orman'ın yaşanan gelişmeler sonrası Arda Turan transferi için şartları zorlamaya çalıştığı öne sürüldü. Orman'ın Fenerbahçe'den gelen Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in yaptığı ''Huzur Beşiktaş'ta'' yorumları ile yıldız futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Beşiktaş adına Arda Turan için ilk teklifin ise menajer Kees Vos aracılığı ile verildi.


Barcelona ile Vermaelen transferi için de görüşmelerini devam ettiren menajer Vos'un Arda Turan için yaptığı teklifin bonuslarla birlikte 14 milyon euroyu bulduğu söyleniyor. Önerilen rakamın bir bölümünün dört yıla yayılacağı, bir kısmının ise Beşiktaş'ın şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi'ne katılım ve Arda'nın oynayacağı maç sayısına göre verilecek önerildiği öğrenildi.


Barcelona 'Hayır' Demedi


İspanya'dan gelen haberlere göre Barcelona'nın bu teklifi yetersiz bulduğu ancak görüşmelerin sürmesi yönünde bir tutum sergilediği iddia ediliyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI