Beşiktaş'ta Transferde Sıcak Gelişmeler

Beşiktaş ara transferde transferde önemli gelişmeler yaşayacak gibi

📌Real Madrid'in defanstaki sorunları çözemeyince Pepe'yi Beşiktaş'tan istediği iddia edildi. İddiaya göre Jorge Mendes, oyuncunun Siyah-beyazlı ekipte mutlu olduğunu ve dönmeyeceğini söyledi.

📌Birçok Avrupa takımıyla ismi anılan Beşiktaşlı Cenk Tosun, Şenol Güneş'le görüştü, "Bu sezon şampiyon olalım, sonra transferi düşünürüz." dedi.

📌Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu belirtilen Andre-Pierre Gignac, futbolu Meksika'da bırakmak istediğini söyledi. Meksika Ligi'nde şampiyon oldukları Monterrey maçının ardından açıklamalar yapan Gignac, "Kariyerimi Tigres'te bitirmek isterim. Bu, beni büyüler. Meksika'nın en büyük takımın oynuyorum" ifadelerini kullandı.

Tolgay Arslan'a çok iyi bir teklif geldi

📌TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü programına konuk olan ünlü menajer Ahmet Bulut flaş açıklamalarda bulundu. Tolgay için çok iyi bir teklif aldık. Buradaki olay Tolgay'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynamasıydı. Tolgay burada kendisini çok iyi hissediyor. Milli Takım konusu henüz netleşmedi.

📌Bulut, Pepe'nin Beşiktaş'a transferiyle ilgili de açıklamalarda bulundu ve "Pepe PSG'ye gitti. Rusya'da sağlık kontrolünden geçti. PSG'nin Pepe için sunduğu ekonomik şartlar, Beşiktaş'tan daha iyiydi. Ama Pepe orada ikinci adam olacaktı. Beşiktaş'ı tercih etti ve çok mutlu" diye konuştu.

Adriano'nun transfer döneminde patlamalar oldu

📌Adriano ve Mario Gomez'in durumlarına da açıklık getiren Bulut, "Adriano'nun transfer olduğu dönemde patlamalar olmuştu. Futbolcu tamam olsa da aileler sıkıntı. Bir futbolcu değil ben normal vatandaş olarak etkilenirim. En zor transferim Adriano'ydu. 10 gün sürdü. Bir gün evet, bir gün hayır diyordu.. Mario Gomez'in babası Türkiye'yi istemedi. Mario Gomez'in sözleşmesinde madde vardı. Kullanmak istemedi. Ben Gomez'in işini neden bozayım? Ben onun menajeri değilim. İnsanlar düşünmeden eleştiriyor. " şeklinde konuştu.

📌Bulut son olarak ise 'Talisca'nın opsiyonu var. Umut Güner bonservisini almak için uğraşıyor. 20 milyon Euro civarında bonservis bedeli' dedi.

10 numara lazım

📌Beşiktaş, Kayserispor karşısında da 10 kişi kalan rakibini açamayarak 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Bu sezon ligde 6 beraberlik alan Beşiktaş'ta oyunu açmakta sıkıntı yaşanırken bu pozisyona transfer şart görünüyor. Talisca da Oğuzhan da tam olarak bir 10 numara görevini yerine getiremeyince skor sıkıntısı ortaya çıktıyor. Fikret Ormanve Şenol Güneş'in bu konuyu masaya yatırıp devre arasında tam bir 10 numara transferi için harekete geçmesi bekleniyor. 

Talisca'nın alternatifi Paqueta

📌Beşiktaş transfer çalışmaları noktasında temaslarına devam ederken Anderson Talisca'nın alternatifini Lucas Paqueta olarak belirledi. Fotomaç'ın haberine göre, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Talisca'nın olmaması ihtimaline karşı alternatif planlarını hazırlamış durumda. Bu isimlerden birinin Flamengo'nun 20 yaşındaki 10 numarası Lucas Paqueta olduğu iddia edildi.

Vida için sayılı günler

📌Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde renklerine bağlamak istediği Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida, Dinamo Kiev taraftarına ve takım arkadaşlarına veda etti. Dinamo Kiev'in Partizan'ı 4-1 yendiği UEFA Avrupa Ligi B Grubu son maçında forma giymeyen Vida, maçın ardından taraftarları selamladı. Vida, maçın son anlarında ise bazı taraftarlara imza dağıttı. Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis, Vida hakkında, "Taraftarlara ve takım arkdaşlarına veda etti ancak bana yarın veda edecek. Kalmasını isterdim ancak başka bir yolu seçti. Ailesi ve çocukları var; daha fazla para kazanmak istemesi anlaşılabilir. Beşiktaş'ın yaptığı teklifteki mali şartları kulübümüz sunamaz." dedi. Siyah beyazlıların sezon başında anlaşmaya vardığı Hırvat savunmacı, 1 Ocak'tan itibaren siyah beyazlı formayı giyecek.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'nin kararına karşı Gökhan Gönül hamlesi

Aboubakar 50 milyon euro

📌Beşiktaş'ta geçen yıl kiralık oynayan Vincent Aboubakar performansıyla bu yıl Porto'da da göz doldururken İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Swansea tarafından izlenmeye başladı. İngiliz ekibinin serbest kalma parası olan 50 milyon euro'yu gözden çıkardığı belirtiliyor.

Cenk için 22 milyon euro

📌Sivasspor formasını giyen Delvin N'dinga Beşiktaş'ta oynamak istediğini açıkladı.

Roma Talisca için devrede

📌Roma, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca'nın transferi için Benfica ve Beşiktaş yönetimleriyle temasa geçti. Beşiktaş'ın geçen sezonun başında Benfica'dan iki yıllığına kiraladığı Anderson Talisca'ya Roma'nın talip olduğu belirtildi.Portekiz'in önde gelen gazetelerinden Record'da yer alan habere göre İtalyan devi bu transfer için hem Benfica, hem de oyuncunun satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Beşiktaş yönetimiyle resmi temaslara başladı. Haberde Talisca'nın satın alma opsiyonunun 25 milyon euro olduğu ancak Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldız için en fazla 10 milyon euro'yu gözden çıkarmayı düşündüğü ifade edilirken, Roma'nın da 25 milyon euro'luk bedeli yüksek bulduğu belirtildi.

Chelsea Tolgay'a hayran kaldı

📌Uzun yıllar İngiltere'de yaşayan geleceğin en başarılı teknik adamları arasında yer alacağı konuşulan Koray Palaz önemli açıklamalar yaptı: "Cenk Tosun'un yükselen bir grafiği var. Chelsea'nin Cenk ile ilgili rapor tuttuğunu görmedim. Cenk dışında Beşiktaş'ta çok fazla iyi oyuncu var. Baktığımız zaman Tolgay var mesela beğenilen isimlerden.  Cenk'in bence ilk gideceği kulüpler Chelsea, M. City yada M. United olmaz. Örneğin Newcastle, Stoke gibi geçiş için daha uygun takımlar olur. Onun sebebi de futboldaki sıralamamız."

Giroud geliyor

📌İngiliz gazeteleri Arsenal'in Fransız golcüsü Giroud'un devre arasında Beşiktaş'a transfer olabileceğini iddia etti. Haberde Giroud'nun Dünya Kupası'nda forma giyebilmek için oynayabileceği bir takıma gitmek istediği belirtildi. Giroud'dan da bu iddiaları destekleyici bir açıklama geldi. 

Beşiktaş'ın kurada çekme ihtimali en az takım...

Pazdan bombası

📌Beşiktaş'ın da transferiyle ilgilendiği Polonyalı oyuncu Pazdan'ın menajeri Piekarski “Artık Legia’dan ayrılma vakti geldi. Ona birçok teklif sundum ama son kararı kendisi verecek” dedi.

Tevez ihtimali

📌Ocak 2017’de Boca Juniors’tan büyük umutlarla transfer edilen ve adı Beşiktaş ile de anılan Carlos Tevez, Shanghai Shenhua formasıyla beklentileri karşılayamadı. Ülkesi Arjantin’e geri döneceği iddiaları ortaya atılan yıldız oyuncu en net açıklama Çin kulübünün başkanı Zhou Jun’dan geldi. Jun, "Tevez şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. Ama maç formunu korumak için elinden geleni yaptı. Gelecek yıl sözleşmesini uzatıp uzatmama kararı ortak bir şekilde alınacak. Geleceği bu görüşmelere bağlı” ifadelerini kullandı.

📌Beşiktaş'ın radarında bulunan Berkay Özcan, kulübü Stuttgart'la sözleşme yeniledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI