Beşiktaş'ta Transferde Son Dakika...

Beşiktaş Transfer haberleri 17 temmuz Pazartesi...

Beşiktaş transferdeki suskunluğunu Pepe'yi kadrosuna katarak bozmuştu. Ancak Marcelo, Demba Ba ve Ersan Gülüm gibi önemli isimler takımdan ayrıldı. Siyah-beyazlı yönetim de bu oyuncuların yerine takımı güçlendirmek için önemli isimlerle görüşüyor. Peki Beşiktaş kimleri transfer edecek? Takımdan gidecek oyuncu olacak mı? İşte 17 Temmuz Pazartesi son dakika Beşiktaş transfer haberleri ve detaylar...


BEŞİKTAŞ YA LENS YA DA NANİ'Yİ ALACAK


Beşiktaş, Gökhan Töre’nin sakatlığı sonrasında yıldız ismin bölgesini yeni bir isimle güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi. Yönetim, bu doğrultuda 2 eski Fenerbahçeli Jeremain Lens ve Luis Nani ikilisinden birini Beşiktaşlı yapmayı planlıyor.


Belirlediği hedefleri için Sunderland ile Valencia kulüplerine 2 milyon Euro’luk (8 milyon TL) satın alma opsiyonlu kiralama tekliflerini ileten Kartal, cevap bekliyor. Beşiktaş’ın bu hafta içerisinde bu bölgedeki eksiğini kapatacağı konuşuluyor.


Yeni sezon öncesinde çalışmalarına İstanbul’da başlayan Siyah-Beyazlılar, şok bir haberle sarsılmıştı. Geçen sezon kiralandığı West Ham’da sakatlığı nedeniyle tutunamayan ve sorununu atlattıktan sonra Kara Kartal’a geri dönen Gökhan Töre, bu kez sağ dizinden problem yaşamıştı.


Tecrübeli futbolcunun yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanması sonrasında yönetim, teknik direktör Şenol Güneş’in isteği üzerine kanat bölgesini güçlendirmek için harekete geçti.


Kara Kartal’ın, bu doğrultuda yürüttüğü girişimlerde hedefini 2’ye indirdiği bildirildi. Kartal’ın, geçen sezon Fenerbahçe’de kiralık olarak görev yapan Sunderland’li yıldız Jeremain Lens ile Valencia’nın Portekizli futbolcusu Luis Nani’yi radarına aldığı belirtildi.


Sunderland, kapıyı gösterdi


Lens’in geleceğiyle ilgili olarak açıklamada bulunan Sunderland menaceri Simon Grayson, “Bu formayı giymek istemeyen oyuncular varsa gidebilirler” ifadelerini kullanarak Hollandalı futbolcuyu işaret etti.


Bu gelişme sonrasında 29 yaşındaki oyuncuyu göndermeye sıcak bakan İngiliz ekibine Kara Kartal’dan 2 milyon Euro’luk (8 milyon TL) satın alma opsiyonlu kiralama önerisi gittiği ifade edildi. Fenerbahçe’den beklediği geri dönüşü alamayan Lens’in, Beşiktaş’ın ilgisine olumlu baktığı ve kulüplerin görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.


Yine aynı formül


2 sezon önce Fenerbahçe’den 8.5 milyon Euro (34 milyon TL) karşılığında Valencia’nın yolunu tutan Luis Nani, yeni takımına ayak uyduramamıştı. Kulübünün göndermeye sıcak baktığı 30 yaşındaki oyuncu için Kara Kartal’ın, Lens için yaptığı gibi 2 milyon Euro’luk (8 milyon TL) satın alma opsiyonlu kiralama önerisiyle Valencia’nın kapısını çaldığı konuşuluyor. Beşiktaş’ın, bu 2 isimden birine formayı giydirme konusunda kararlı olduğu bildirildi.


ERSAN GÜLÜM ADELAIDE UNİTED'TA


Beşiktaş'tan 2015-16 sezonunun devre arasında Hebei China Fortune'a 7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Ersan Adem Gülüm'ün bu sezon oynayacağı yeni takımı belli oldu. Milli futbolcu, Avustralya'nın Adelaide United takımına kiralandı. 


Ersan Adem Gülüm, geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş'a kiralanmış ve burada siyah beyazlılarla şampiyonluk yaşamıştı. Ersan Gülüm geçen sezon Beşiktaş formasını bir dakika bile giyemedi. 


Transfer sonrası ilk açıklama


Avustralya vatandaşlığı bulunan Ersan Gülüm, yeni kulübü Adelaide United'a transfer olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Ersan, "Adelaide United ile anlaşmaktan dolayı mutluyum ve başlamak için sabırsızlanıyorum. Marco gibi bir teknik direktörle çalışmayı dört gözle bekliyorum. Başarılı bir sezon geçirmek için Adelaida'yle katıldım ve bunun için elimden geleni yapacağım. Avustralya futboluma çok şey kattı ve ben bu katkıları geri vermek için buraya geldim." dedi.


DIEGO COSTA GERİ DÖNÜYOR


Chelsea’yle köprüleri atan ve eski kulübü Atletico Madrid’e dönmek için geri sayımda bulunan Diego Costa’nın bekleyişi sürüyor.


Ülkesi Brezilya’da tatilini sürdüren 28 yaşındaki golcünün, bu hafta Madrid’e gidip yeni takımına katılması bekleniyor. 6 aylık transfer cezası bulunması sebebiyle Costa’yı yarım dönem oynatamayacak olan Atletico’nun, oyuncusunu bu sürede Kara Kartal’a göndermesi planlanıyor.


Yıldız ismin menaceri Jorge Mendes’le bu formül üzerinde anlaşma sağlayan Beşiktaş’ın, Chelsea ve Atletico arasındaki anlaşmanın resmiyet kazanması sonrasında resmen devreye gireceği öğrenildi.


BEŞİKTAŞ ROTA'YI BABACAR'A ÇEVİRDİ!


Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a, Tigres formasını giyen Andre Pierre Gignac'tan kötü haber geldi. Oyuncu ile anlaştıktan sonra kulübü Tigres'le temasa geçip 4 milyon Euro'luk teklifte bulunan siyah-beyazlıların olumsuz yanıt aldıkları öğrenildi. Meksika kulübünün teklifi reddetmesi, kiralama formülüne de sıcak bakmaması üzerine Gignac defterini kapatan Beşiktaş, Khouma Babacar üzerinde yoğunlaşma kararı aldı.


Loic Remy gündemde ama...


Beşiktaş'ın transferden sorumlu asbaşkanı Umut Güner, "Başkanımız Fikret Orman, Babacar için Fiorentina ile bizzat görüştü. Onlara teklifimizi ilettik, cevap bekliyoruz" dedi. Siyah-beyazlıların 24 yaşındaki futbolcu için satış opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu, satış bedeli olarak da 5 milyon Euro önerdiği belirtildi. Bu arada Beşiktaş, Chelsea'den ayrılması kesinleşen Loic Remy'yi yeniden transfer listesine dahil etti. Ancak futbolcuyla Southampton, Everton ve Marsilya'nın da ilgilenmesi nedeniyle bu transferin gerçekleşme ihtimali oldukça az.

İlişkili Haber


Babacar geçen sezon ne yaptı?


Babacar geçen sezon çıktığı 30 maçta 14 gol atan Babacar, bunların 9'unu sağ ayak, 1'ini sol ayak, 4'ünü ise kafayla kaydetti. (Sabah)


BEŞİKTAŞ İÇİN SÜRPRİZ İDDİA: EDUARDO SALVİO


Süper Lig'de yeni sezon öncesi hem Beşiktaş, hem Fenerbahçe, hem de Galatasaray kanat oyuncusu arayışını sürdürürken, Portekiz'den sürpriz bir transfer iddiası geldi.


A Bola, Türkiye'nin üç büyük kulübünün, Benfica'nın yıldızı Eduardo Salvio ile ilgilendiğini ileri sürdü.


Üç büyüklerin, Arjantinli kanat oyuncusunun transferi için nabız yokladığı ifade edildi.


27 yaşındaki yıldız futbolcunun, Portekiz devinden ayrılmasının şaşırtıcı olmayacağı dile getirilirken, Salvio'nun kariyerini İstanbul'da sürdürmesinin olası olduğu vurgulandı.


LOIC REMY CHELSEA'DAN AYRILIYOR


Diego Costa konusunu hala çözüme kavuşturamayan, Aboubakar transferinde ise hem Porto hem de bonservisin yüzde 40'ına sahip olan Lorient'la bir türlü anlaşamayan Beşiktaş'ta ehdef Loic Remy olurken, Fransız yıldız da istenmediği Chelsea'den ayrılma kararı aldı. 


Hazırlık kampına gidiyor


30 yaşındaki forvetin, Antonio Conte'nin onu istememesinin ardından kesinlikle Chelsea'den ayrılma kararı aldığı ancak transfer görüşmeleri esnasında da takımının Çin'deki hazırlık kampına gideceği belirtildi. 


İlk 11 istiyor


Remy'nin Diego Costa'nın da takımdan ayrılacak olmasına rağmen ilk 11 için hiçbir umudunun olmadığı ve mutlaka oynayabileceği bir takıma gitmek istediği bildirildi. 


2 gol attı, formunu gsterdi


Maviler'le 1 sene daha sözleşmesi bulunan Loic Remy geçen hafta Chelsea'nin Fulham'la yaptığı ve 8-2 kazandığı hazırlık maçında 2 gol atmıştı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI