Feyyaz Uçar istifa etti mi? Flaş açıklama

Beşiktaş'ın Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar'ın istifa iddialarına cevap verdi.

Beşiktaş'ın Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar'ın istifa iddialarına cevap verdi. Uçar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifa haberlerini yalanladı. Beşiktaş için başkan ve yönetim kuruluyla birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Uçar açıkladı 

Uçar'ın paylaşımı şu şekilde: "Sadece kötülük yapma, kaos algısı yaratma maksatlı, masa başında uydurulan 'Feyyaz Uçar Bırakıyor' şeklindeki yalan gazete haberi ne yazık ki sosyal medya üzerinde de kullanılmaya devam ediyor. Beşiktaşımız için başkanımız ve yönetim kurulumuzla birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Saygılarımla."

Feyyaz Uçar'n çalıştırdığı takımlar

Feyyaz Uçar, futbolculuk kariyerinde pek çok başarılı takımda forma giymiş ve günümüzde Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü olarak görev yapıyor. Ayrıca teknik direktörlük yaptığı takımlar arasında Çanakkale Dardanel, Göztepe, Denizlispor, Karşıyaka, Malatyaspor, Mardinspor, Altay, Yeni Malatyaspor, Bandırmaspor ve Van bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI