Hermoso yüksekten uçtu!

Beşiktaş'ın tecrübeli stoper arayışları kapsamında teklif götürdüğü iddia edilen Mario Hermoso'nun istediği ücret dudak uçuklattı.

Beşiktaş'ın tecrübeli stoper arayışları kapsamında teklif götürdüğü iddia edilen Mario Hermoso'nun istediği ücret dudak uçuklattı. 

Yüksekten uçuyor

Atletico Madrid'in savunma oyuncusu Mario Hermoso'nun kulüple ayrılma kararını ilettiği bildirildi. Ancak oyuncunun istediği maaşın oldukça yüksek olduğu ifade ediliyor. İspanyol oyuncunun, net 5 milyon eurodan fazla maaş alabileceği bir kulübe gitmek istediği kaydediliyor.

Transferi zora girdi! 

Beşiktaş yönetiminin ise oyuncunun menajerinden benzer bir yanıt aldığı için bu transferi askıya aldığı belirtiliyor. Bu durumun, Beşiktaş'ın oyuncu transferi konusundaki planlarını gözden geçirmesine neden olabileceği kaydedildi. 

Sabah

Mario Hermoso'nun bu sezon Atletico Madrid formasıyla 38 resmi maça çıktığı ve bu karşılaşmalarda 2 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladığı biliniyor. Ancak oyuncunun istediği maaşın transfer sürecini etkileyebileceği ifade ediliyor.







EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI