Jose Sosa: Anlatılmaz,yaşanır...

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, şampiyonluk mücadelesinde bambaşka duygular yaşadığını belirtti

Beşiktaş’ın tarihindeki 14. zaferini elde etmesine; 7 gol ve 12 asistlik performansıyla direkt etki eden 30 yaşındaki futbolcu, şampiyonluk yolunda unutamadığı anları anlattı. İşte Sosa’nın sözleri;


‘Osmanlı ve Mersin...’


“Benim işim, gol atmaktan ziyade asist yapmak. Bunu daha çok seviyorum. Fakat bu sezon hiç atmadığım kadar gol attım. Buradaki en büyük etken hocanın taktiksel anlayışı... İlk yarıdaki Osmanlıspor ve ikinci yarının başındaki maçta Mersin’e attığım goller, takıma puan anlamında önemli katkı yaptı. Bambaşka duygular yaşadım.”


‘Oğuzhan rahatlık getirdi’


“Geçen sezondan farkımız Oğuzhan’ın orta alana monte olması oldu. Bu bölgede oyunu iki yönde çok iyi oynayıp bize rahatlık getirdi. Bu benim ve Atiba’nın performansını yukarıya çıkarttı. En kritik bölge olan orta alana dinamizm ve etkinlik sağladı. Baktığımızda ortada bu kombinasyonu sağlayan takımlardan başarılı olduklarını görürsünüz.”


‘Geçen sezonki eksik...’


“Bayern Münih’te Gomez ile birlikte forma giydim. Onunla yeniden Beşiktaş’ta buluşmak güzel. Gomez için Beşiktaş, Beşiktaş için de Gomez büyük şanstı. Futbolda şans faktörü var. Futbolcu ile kulübün kimyaları da uyuşacak. Elbette aramızda gerilimler, sıkıntılar oldu. Hep birlikte üzülüp, sevindik. Akhisar ve Kasımpaşa maçlarındaki kayıplar yıkıcı oldu. Birliktelik ruhu ile atlatmasını bildik. Geçen sezon eksik olan buydu.”             


Orhan Yıldırım - Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI