Oğuzhan'a İkinci Talip Çıktı

Roma'nın Oğuzhan'ı transfer etmek adına yaptığı girişimlerin ardından şimdi de bir Fransız temsilcisi yıldız futbolcuya talip oldu.

Beşiktaş'ın orta sahasında başarıyla görev yapan yıldız futbolcu Oğuzhan için Roma'nın ardından Marsilya'da Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Roma 9 milyon euroluk bir teklifte bulunurken, Marsilya ise bu teklifin bir tık üzerine çıkarak 9.5 milyon euro teklif yaptı. Siyah-Beyazlılar ise 12.5 milyon euro ısrarını devam ettiriyor. 


Taviz Yok


Beşiktaş'ın istediği rakamın altında olan bu rakamlar için Beşiktaş yıldız oyuncusunu göndermeye niyetli değil. Diğer yönden yönetim, yıldız futbolcu için tekliflere açık da olduğunu belirtti. Nitekim Fikret Orman sık sık, ''Satılmayacak oyuncu yoktur, değerini bulan oyuncular satılabilir.'' şeklinde açıklamalar yapıyordu. 


Oğuzhan Olumlu Bakıyor


Siyah-Beyazlılar'daki 6. sezonuna girecek olan Oğuzhan Özyakup geçtiğimiz sene Beşiktaş forması altında 40 resmi maça çıkmış ve takımına 5 gol/9 asistlik bir katkı vermişti. Şu anda Bodrum'da tatiline devam eden ve gelişmeleri menajeri aracılığıyla öğrenen Oğuzhan'ın, yönetimin onaylamasu durumunda kariyerine Avrupa'da devam etmeye sıcak baktığı biliyor.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI