Pepe Beşiktaş'ta İddiası

Pepe'yi transfer etme isteği dün gündeme ilk kez gelirken bugün Ahmet Bulut'un Portekiz'e giderek yıldız oyuncunun transferini sonlandırıldığı iddia ediliyor.

Şampiyonlar Ligi'nde başarı ve Süper Lig'de tekrar şampiyonluk parolasıyla yeni sezona başlamak isteyen Beşiktaş'ın, Real Madrid ile sözleşmesi biten Pepe'yi bitirmek üzere olduğu iddiaları gündeme geldi. 


Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Portekizli yıldız Pepe, yakın zamanda Real Madrid ile sözleşme yenilemeyeceğini açıklamıştı. Stoper arayışlarını sürdüren Kara Kartal'ın Pepe'yi gündemine aldığı dün ortaya çıkmıştı. Bugünse bu transfer için tam yetki verilen Ahmet Bulut'un Portekizli'nin işini bitirmek üzere Portekiz'e uçtuğu ve anlaşma sağladığı öne sürülüyor.


34 yaşındaki başarılı stoperin menajeriyle görüşen Ahmet Bulut'un Pepe için Lizbon'da masada olduğu ve birçok kulübün ilgilenmesine rağmen Beşiktaş ile anlaşmaya ramak kaldığı iddia ediliyor. Ortaya çıkan iddialara göre Pepe ile PSG ve Zenit de ilgilenirken Quaresma'nın da başarılı stoperi Beşiktaş'a gelme konusunda ikna çabalarında olduğu söyleniyor. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI