Pepe Yeni Takımına Karar Verdi!..

Son zamanlarda Beşiktaş'ın transfer gündeminin başında yer alan Pepe'nin yeni takımını seçtiği öğrenildi. İşte Pepe'nin yeni takımı...

Beşiktaş'ın son 1 haftadaki en önemli transfer gündemi olan Pepe yeni takımını seçti. Real Madrid ile sözleşme imzalamayacağını açıklayan Pepe'ye, Beşiktaş dahil birçok takım talip olmuştu. 


İspanyol As Gazetesi: Pepe Kararını Verdi


Beşiktaş'ın 1 haftadır kadrosuna katmak için uğraştığı Pepe'nin yeni takımını seçtiği öğrenildi. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre Real Madrid ile yeni sözleşme yenilemeyen yıldız futbolcunun Paris Saint Germain'den aldığı teklifi kabul ettiği öne sürüldü. Gazetede yapılan haberde Pepe'nin boşta kalmasının ardından yıldız futbolcuya Beşiktaş, Juventus, Paris Saint Germain gibi takımlar talip olmuştu. 


Yapılan haberde Pepe'nin önümüzdeki sezon Paris Saint Germain forması giyeceği belirtilirken, iddiaya göre AS Gazetesi'ne konuşan ismi gizli bir Beşiktaşlı yöneticinin Pepe'nin PSG ile anlaştığını doğruladı.


Portekizli yıldız Beşiktaş'tan iki yıl için 10 milyon euro ve ek bonus olarak 2.5 milyon euro istemişti. 







EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI