Süper Kupa 2019 Finali Vodafone Arena'da

2019 UEFA Süper Kupa finaline Beşiktaş'ın yeni mabedi Vodafone Park ev sahipliği yapacak.

UEFA Yönetim Kurulu'nun bugün Nyon'da yaptığı toplantıda Vodafone Park Stadı için tarihi bir karar çıktı.  2019 UEFA Süper Kupa finaline Beşiktaş'ın yeni mabedi Vodafone Park ev sahipliği yapacak.  Beşiktaş daha önce bu konuda bir başvuruda bulunmuş ve Vodafone Park'ı Avrupa Ligi ve de Süper Kupa finali için aday stat olarak göstermişti.

11 Nisan 2016'da Bursaspor maçıyla kapılarını açan ve birçok etkinliğe de ev sahipliği yapan Vodafone Park, 2019'da ise dünyanın gözünü üzerine çekecek. UEFA Yönetim Kurulu'nun Nyon'da yaptığı toplantıda 2019 UEFA Süper Kupa finalinin Vodafone Park'ta oynanması kararlaştırıldı.  Hem siyah-beyazlı camia hem de Türk futbolu açısından önem arz eden bu kararla birlikte 2005'te Olimpiyat Stadı'nda oynanan Şampiyonlar Ligi Finali ve 2009'da Şükrü Saraçoğlu'nda oynanan UEFA Kupası Finali'nin ardından Türkiye, UEFA organizasyonlarındaki 3. ev sahipliğini gerçekleştirecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI