Hasan Arat kim çökmüş açıklasın!

Beşiktaş eski yöneticisi Murat Kılıç konuştu

ARAT KİM ÇÖKMÜŞ AÇIKLASIN

Beşiktaş eski yöneticisi Murat Kılıç, görev yaptıkları dönemde maddi manevi ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ifade ederken önemli açıklamalarda bulundu. 

Çebi ekibinin ikinci başkanı Engin Baltacı yöneticiler Ali Bayrak. Murat Kılıç ve Barış Dillioğlu iftar programında Beşiktaş'ı takip eden basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

Eski yöneticiler kendi dönemlerinde yaptıkları çalışmaları anlatırken mevcut yönetim hakkında da sert açıklamalarda bulundu. Düzenlenen yemeğin ana konusu Ahmet Nur Çebi döneminde yapılan üyelikler oldu. Hasan Arat ve kurmaylarının eski yönetim hakkında usulsüz evraklarla üyelik yapıldı iddasına cevap verdi.

Ali Bayrak ‘’1998-2000 döneminde yapılan üyeliklere bakın. Kulübün üyelik sayısı o dönem yüzde 40 artırıldı ve bu üyeliklere imzaları atanda Hasan Arat. Bu dönem 3500 üyelik yapılmış yaklaşık 2100  tanesi sonradan usulsüzlükten iptal edil’’ dedi.

Murat Kılıç ‘’Başkansan vadetetiğin konuları yapacaksın yada o göreve gelmeyeceksin. Üyelikler için bizi eleştiriyorlar ama şuanda aynı sistemi uyguluyorlar. Herkese üye olma çağrısı yapılıyor askıda referans sistemi uygulanıyor. Bizim üyelikler hepsi önce sicil daha sonra hukuk servislerinden geçerek yapıldı. Ben yapılan üyelerin hiçbiri tanımam benim oğlum bile Hasan Arat’a oy vermiş. Biz görev yaptığımız dönemde gayri menkullerde kira bedellerini yüzde 40 artırdık. Çilekli tesisleri çok yoğun uğraşlar sonrasında kulübe tekrar kazandırdık. Ö dönem Bahçeşehir okulları ile görüşerek kira yenilenmesi yapılaması için görüştük. Fakat bize arazinin belediyenin olduğu cevabı  verildi. Kulüp ile beldiye arasındaki sorun iki kurumun sorunu buna kiracı karışamaz. 2 ay kiranızı ödemezseniz tahliye edilirsiniz. Biz Çilekli Tesislerini Kabataş Vakfına çok yüksek bir bedelle kiraya verecektik ama yönetimden ayrıldık. dedi.

Barış Dillioğlu ‘’Bugün bize ihtiyaç duyarlarsa elimizde geleni yaparız. Küme düşme potasında olan basketbol erkek ve kadın takımını alıp üst seviyelere getirdim ama biz istifa diye bağırıldı. Hala oyunucla ve ekiple görüşüyorum.


Engin Baltacı ‘’Yapılan üyeliklerde yapılan toplu ödemelerden ziyade idda edilen ususülsüzlükler hakkında konuşmak lazım. Genel kuruldan geçmesine rağmen üyelik ücretleri şuanda 20 binden olması gerekirken, 5 bin tl’den üyelik yapılıyor Kulübün bundan çok büyük zararı var. Sicil kuruluna giriyorsunuz, evraklara el konuluyor, noter çağırılıp tutanak tutuluyor ama bu işlemleri yapan yönetim kurulu üyesi yedek üye. Yani yetkisiz. El konulan evraklarda noterin tuttuğu tutanağın içeriğine bakmak lazım. Bizim dönemizde yapılan üyeler bizler mesaj atıyor. Hepsini üyelikleri alınan yönetim kurulu kararı tarihinden sonra geçeridir. Şuanda kartını bekleyen 7 bin üye var. Birtanesi mahkemeye verse kazanacağı da belli 17 bin tl en dip avukatlık ücretini 7 bin kişi ile çarparsanız kulübün uğrayacağı zarar ortada. Başkan bizi eleştiriyor ama Çilekli konusu ne zaman sorulsa konusu açmıyor es geçiyor konuşmak istemiyor. Çünkü Bahçeşehir okullarının sahibinin oğlu 2. Başkanı’.

Arat, Divan’da, “Beşiktaş kongre üyeleri kulübün mallarına çökmüşler..” diliyor. Kim onlar açıklasın. Açıklayamıyor. Zira kulübe kirasını ödemeyen 2. Başkanı. O’nu kast ediyor olmalı. Bizim bildiğimiz başka böyle durum yok” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI