Süper transfer için geri sayım

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş, Gelecek Sezon İçin Dev Operasyon Başlatıyor: Transfer Çalışmaları Hız Kazanıyor

Beşiktaş, gelecek sezon için büyük bir değişim ve güçlendirme operasyonuna hazırlanıyor. Özellikle savunma ve orta saha hattında yaşanan sorunları çözmek amacıyla harekete geçen Siyah-Beyazlılar, transfer çalışmalarını hızlandırıyor.


Operasyon Başladı: Şampiyonluk İçin Kararlı Adımlar

Savunma kurgusundaki sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen Beşiktaş, yeni sezon öncesi büyük bir operasyona başladı. Teknik direktör Fernando Santos'un geleceği belirsiz olsa da kulüp, transfer çalışmalarına hız verdi.


Stoperde Büyük İsim: Gabriel Paulista Transferi Gündemde

Brezilyalı stoper Gabriel Paulista ile yapılan temaslarda önemli bir aşama kaydedildi. Ancak Atletico Madrid'in devreye girmesiyle Paulista'nın tercihi değişti. Şu anda Atleti ile anlaşan Paulista'nın Beşiktaş'a dönme ihtimali, taraftarların ilgisini çekiyor.


Orta Sahada Büyük Değişim: Salih Uçan ve Okay Yokuşlu Transferleri

Orta saha hattında yaşanan sorunların çözümü için harekete geçen Beşiktaş, Salih Uçan ve Okay Yokuşlu gibi alternatif isimleri gündemine aldı. Özellikle Okay Yokuşlu'nun 2025 yazında sözleşmesinin bitecek olması, transfer için uygun bir ortam sunuyor.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI