Tekinoktay, yönetimi bu sorularla bombaladı

Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Hürser Tekinoktay'dan Yönetime Şeffaflık Çağrısı

Beşiktaş Divan Kurulu üyesi ve eski başkan adayı Hürser Tekinoktay, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Tekinoktay, Beşiktaş yönetimine yönelik önemli sorular sordu ve şeffaflık çağrısında bulundu. 

Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Hürser Tekinoktay'dan Yönetime Şeffaflık Çağrısı

Beşiktaş camiasının yakından tanıdığı isimlerden biri olan Hürser Tekinoktay, sosyal medya hesabından Beşiktaş yönetimine yönelik çarpıcı sorular sordu. Tekinoktay, özellikle transferle ilgili merak edilen konulara dikkat çekerek, şeffaflık beklediğini ifade etti.

Tekinoktay'ın paylaştığı sorular şöyle:

1. Al-Musrati'nin durumuyla ilgili olarak Braga ile yapılan anlaşmanın detayları nedir? Satın alma opsiyonu kullanıldığı halde Al Musrati'nin Temmuz ayında serbest kalacağı doğru mu?

2. Yunan basınında çıkan haberlere göre, Olympiacos ile Al Musrati için anlaşma sağlanmışken neden transfer gerçekleşmedi? Bu konuda ne gibi değişiklikler yaşandı?

3. Beşiktaş'ın rekor transferi sırasında Braga'nın Cher Ndour'u bedavaya kiraladığı belirtiliyor. Bu durumun arkasında ne gibi gelişmeler yaşandı? PSG'nin Braga hisseleriyle ilgili bir etkisi var mı?

4. Al Musrati'nin sakatlık geçmişi hakkında bilgi sahibi miydiniz? Transfer sürecinde bu konunun değerlendirildiği doğru mu?

Tekinoktay, bu soruların yanıtlarının Beşiktaş camiasıyla paylaşılmasını ve yönetimin şeffaf olmasını beklediğini belirtti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI