Tevfik Yamantürk divan kurulu başkanlığına aday

Beşiktaş Kulübü'nde Tevfik Yamantürk, divan kurulu başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

Beşiktaş Kulübü'nde Tevfik Yamantürk, görevi sonlandırılan Yalçın Karadeniz'in yerine divan kurulu başkanlığına aday olduğunu bildirdi.


Vodafone Arena’da düzenlenen toplantıda divan kurulu başkanlığına aday olduğunu açıklayan Yamantürk, medeni bir seçim olmasını istediğini söyledi.


Listesinin şimdilik kesinleşmediğini söyleyen Yamantürk, "Eski başkanımızla bir yemek yedik. Kendisinin uygun göreceği bir ya da iki ismi yönetime teklif etmesini söyledim." ifadelerini kullandı.


Kulüplerin kendilerine emanet olduğunu dile getiren Tevfik Yamantürk, "Böyle geçiş dönemlerinde sıkıntılar olmamalı. Beşiktaş büyük bir aile. Aile içinde, kardeşler arasında nasıl çekişme olmazsa burada da olmamalı. Masadan kalkmayı bileceksiniz. Bazen kaybederken kazanırsınız." şeklinde konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI