Vida Transferinde Şok İddia

Beşiktaş'a gelmesi an meseleszi olan Vida için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı

Dinamo Kiev'deki sözleşmesi yıl sonunda bitecek olan ve Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna katmayı planladığı Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida hakkında Ukrayna'dan flaş bir iddia geldi.



Ukraynalı gazeteci Valeriy Prygornytskyy, 28 yaşındaki Vida'ya Premier League ekibi Everton ve Serie A devi Milan'dan teklif geldiğini ifade etti.







Prygornytskyy; Kiev'deki sözleşmesini uzatmayan ve bonservis bedeli olmadan devre arasında Beşiktaş'a transfer olması beklenen Vida'nın fikrini değiştirebileceğini ve karar vermek için önünde 10 günü olduğunu vurguladı.



Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Vida kimdir?

29 Nisan 1989'da dünyaya gelen ve 2006 yılında ülkesinin NK Osijek takımında profesyonel futbol kariyerine başlayan Vida, 2010-11 sezonu öncesinde Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'e transfer oldu.



1 senelik Almanya macerasının ardından ülkesine Dinamo Zagreb formasıyla dönen milli savunma oyuncusu, 2012-13 sezonunun devre arasında Dinamo Kiev'e transfer oldu.



4 seneyi aşkın bir süredir Dinamo Kiev'de forma giyen Domagoj Vida; Hırvatistan Milli Takımı'ndaki ilk maçına 23 Mayıs 2010'da çıkarken, o tarihten bu yana 55 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti.



Bu sezon 18 resmi maça çıkan Vida'nın, ligde 2 golü bulunuyor.


Ajansspor.com 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI