Altay'dan Beşiktaş'a Ziyaret

Renktaştan çok özel ziyaret.

Altay Kadın Futbolu Şube Başkanı Efe Aktuğ ve Antrenör Monica Raluca Simes, Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Altay Kadın Futbolu Şube Başkanı Efe Aktuğ ve Antrenör Monica Raluca Simes, Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nı ziyaret etti. Vodafone Park’ta gerçekleşen ziyarette Türkiye’de kadın futbolunun sorunları ve çözüm yolları masaya yatırıldı. Profesyonel kulüpler arasında sadece Beşiktaş ve Altay’ın kadın takımlarının olduğu ve kadın futbolunun gelişimi için ortak hareket edilebileceği görüşü paylaşıldı.

Altay Şube Başkanı Aktuğ, günün anısına Beşiktaş Kadın Futbolu Direktörü Necmettin Çelikhan’a iki kulübün armasının yer aldığı bir plaket takdim etti. Altay Antrenörü Simes, Beşiktaş Antrenörü Bahar Özgüvenç’e Altay'ın formasını hediye etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI