Kararlı, güçlü ve disiplinli

Beşiktaş, ilk maçta deplasmanda kazandığı maçın avantajını maç boyunca hiç aklından çıkarmadan emniyetli bir futbol sergiledi.

İlginç olan Lucescu'nun takımı da maç hem 0-0 devam ederken hem de yenik duruma düştükten sonra aynı disiplin ile riskten uzak bir plan tercih etti. Orta alanda Salih-Gedson ve Hadziahmetoviç üçlüsü sahaya büyük bir enerji koyarak Beşiktaş’ın üstünlüğü ele almasını sağladı. Sol bek pozisyonunda oynayan Onur da sıcak havaya rağmen yüksek temposuyla kanadını çok olumlu kullandı. Dün isim isim değerlendirme yapmak yerine sahada görevini yapmayan tek bir Beşiktaşlı oyuncu görmedik. Tek eleştiriliebilecek isim ise Muleka idi. Bir forvetin pozisyona girmesi önemli ama Muleka kaçırmaması gereken bazı şansları kullanamadı.

ABOUBAKAR BİR ŞAHESER

Aboubakar’ın olağanüstü golü, 2’nci yarıdaki arzulu oyunu saha içindeki aldığı sorumluluk Beşiktaş için vazgeçilmez değerde bir santrfor olduğunu bir kez daha gösterdi. Savunmada eksiklere rağmen kaptan Necip ve Colley hatasız bir performans ortaya koydular. Rashica çalışkan ve faydalı, sonradan oyuna giren Rebiç de önceki maçlarıma oranla daha kuvvetli ve istekliydi. Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde elindeki mevcut kadrodan optimum düzeyde verim almayı sürdürüyor. Özellikle de Ghezzal’ın takıma katılmasıyla hücumda daha üretken ve verimli bir Beşiktaş izleyeceğiz.

GHEZZAL'LA DAHA DA İYİ OLACAK

Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde elindeki mevcut kadrodan optimum düzeyde verim almayı sürdürüyor. Özellikle de Ghezzal’ın takıma katılmasıyla hücumda daha üretken ve verimli bir Beşiktaş izleyeceğiz.

Tur önemliydi ve ülke puanı açısından kazanarak gruplara kalmak oldukça sevindirici. Avrupa’da 6’da 6 yapan Şenol Güneş ve takımı yürekten bir alkışı hak ediyor. 

Güntekin Onay 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI