Atiba'nın Heykeline Zorunlu Erteleme

Atiba'nın beşiktaş semtinde dikilecek heykeline koronavirüs engeli

Beşiktaş’ta tan anlamıyla bir Atiba çılgınlığı yaşanıyor. Daha önce defalarca gündeme gelen Kanadalı yıldızın Beşiktaş semtinde heykelinin dikilmesi önceki akşam ilçe belediye meclisinde bir kez daha gündeme geldi.

Kanadalı oyuncu maçtan sonra heykelinin dikilmesiyle ilgili soruya, “Bu konuyla ilgili bir şey söyleyemem. Bu sevgiye minnettarım. Ben sahada olduğum her an elimden geleni yapmaya devam edeceğim” yanıtını verdi. Atiba daha önce de, "Heykel olayını duydum, bunu söylüyor olmaları çok özel. Bilemiyorum, bu çok büyük bir konu, çok iddialı bir konu” şeklinde konuşmuştu.

Ocak ayında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, yeni yılın ilk haftasında konunun belediye meclisinde gündeme geleceğini açıkladı. Ancak araya pandemi girdiği için bu proje ertelendi.

Ancak Atiba'nın heykelinin dikilmesi gündemde kalmaya devam ediyor.

Atiba, Başakşehir maçında sahanın en fazla pas arası yapan ismi oldu.

Gol: 1

Asist: 1

Pas: Yüzde 92

İkili mücadele: 5/5

Rakip ceza sahasında topla buluşma: 5

Pas arası: 4

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI