Balotelli dünyaları istedi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş ile Balotelli ilk görüşmeyi yaptı.

Beşiktaş haberleri...Beşiktaş'ta transferi gündeme gelen Mario Balotelli'nin istekleri şok etti. Mario Balotelli, Beşiktaş'tan 1.5 yıl için 8 milyon Euro'yu bulan ücret istedi.

Fotospor'un haberine göre; forvet transferi için pek çok isimle görüşmelerini devam ettiren Beşiktaş’ın önüne menajerler Mario Balotelli ismini bir kez daha getirdi... Mino Raiola’nın Türkiye’deki temsilcisi olduğunu belirten bir isim Erdal Torunoğulları’nın karşısına, Mario Balotelli’nin istekleriyle ilgili bir listeyle geldi. Erdal Torunoğulları’nın cevabı ise, ''kulübün tapusunu da istiyor mu?'' oldu.

Mario Balotelli’nin Beşiktaş’tan 1.5 yıllık sözleşme karşılığında 5 milyon Euro garanti para ve 3 milyon Euro’yu bulacak şekilde bonuslar talep ettiği gelen bilgiler arasında.

Mario Balotelli, Brescia'dan ayrılacak

Mario Balotelli, devre arasında Brescia'dan ayrılacak. İtalyan ekibi, Mario Balotelli'nin bonservisini bedelsiz verecek. Mario Balotelli, Serie A takımı Brescia ile bu sezon 8 maçta 2 gol kaydetti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI