Benfica 1-1 Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi mücadesinde Beşiktaş, Benfica ile 1-1 berabere kaldı.

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Beşiktaş deplasmanda Benfica ile karşılaştı.  Maça baskılı başlayan ev sahibi ekip 12. dakikada Cervi ile golü buldu. Beşiktaş savunmasının arkasına atılan uzun top sonrası Eduardo Salvio sol çaprazdan şutu çekti, kaleci Tolga Zengin'in sektirdiği top sonrası Cervi, Benfica'yı 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. 30'da Quaresma'nın frikiğinde kaleci Ederson gole izin vermezken ikinci yarıya Beşiktaş, Oğuzhan-Talisca değişikliği ile başladı. 

PENALTI GÜME GİTTİ
Sahada daha hareketli bir görüntü çizen Siyah-Beyazlılar, 56. dakikada Lindelöf'ün Talisca'yı indirmesiyle penaltı bekledi ancak hakem net pozisyonu görmezden geldi. 

Q7 AYAĞINDAN AÇTI, CENK NET POZİSYONU HARCADI
70'te Benfica savunmasının hatasında Quaresma bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ancak Portekizli yıldız topu ayağından açınca kaleci araya girdi ve Beşiktaş mutlak bir gol fırsatını değerlendiremedi. 

74. dakikada ise Aboubakar ile verkaça giren Cenk Tosun, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda sol ayağıyla vuruşunu yaptı ama top farklı şekilde üstten auta gitti.

QUARESMA AZ KALSIN YAKIYORDU
82'de yakın mesafeden çektiği şutla Grimaldo'ya baygınlık geçirten Quaresma, 2 dakika sonra defansta kaptırdığı topla Benfica'ya ikinci golü hediye ediyordu ancak Tolga, Guedes'in şutunu çıkarmayı başardı.

90+3. dakikada kazanılan frikikte Talisca topun başına geçti ve yaptığı harika vuruşla kiralık olarak geldiği Benfica'dan 1 puanı alan golü kaydetti: 1-1.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI