Beşiktaş Basketbolda Tarihi Başarısızlık

Beşiktaş basketbol şubesinde tarihi başarısızlık...

ING Basketbol Süper Ligi normal sezonun son maçındaBeşiktaş, Aliağa Petkim Spor'la deplasmanda karşılaştı. Aliağa Petkim mücadeleden 87-80'lik skorla galip ayrıldı. 

Beşiktaş bu sonuçla ligi 10. tamamladı ve Play Off'a girme şansını kaybetti. Kadın basketbol takımı da ligi 9. tamamlayarak sezonu erken kapattı. 

Beşiktaş basketbolda uzun yıllar sonra hem erkek hem de kadın takımı play off oynamadan ligi tamamlaması dikkat çekti. İki sezon önce Banvit'in gençlerini menajer Ati Koç'la (Emrullah Atilla) yapılan gizli anlaşma çerçevesinde  1 Milyon dolara satın alan Beşiktaş Yönetimi bu sezon oyunculardan Alperen Şengün, Şehmus Hazer, Sadık Emir Kabaca'yı satmıştı. Yönetici Umut Şenol ve Antrenör Ahmet Kandemir'in yönettiği erkek basketbol takımı bu sezon 7 yabancıyla mücadele etti. 

Son maç yine hüsran... 

Aliağa Belediyesi Enka Spor Salonu'nda ligin iddiasız kalan iki takımını karşı karşıya getiren son hafta mücadelesinde ilk periyot 11-29, devre 40-42, üçüncü periyot da 63-65 deplasman ekibinin üstünlüğü ile noktalandı. Ligi son 8 maçta 6 galibiyet alıp 30 maçta toplam 9 galibiyetle noktalayan Aliağa temsilcisinde performansıyla takımın kümede kalmasına büyük katkı yapan ABD'li Sean Armand, son maçta 40 sayı, 7 asist, 3 ribaundla oynadı. Play-Off şansını geçen hafta kaçıran Beşiktaş ise ligi 30 maçta 15 galibiyetle noktaladı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI