Beşiktaş-Bursaspor Maçı Ertelendi

ING Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında Beşiktaş Icrypex ile Frutti Extra Bursaspor arasında yarın oynanması gereken mücadele takımlardaki yeni tip coron virüsü (Covid-19) vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında Beşiktaş Icrypex ile Frutti Extra Bursaspor arasında yarın oynanması gereken mücadele  takımlardaki yeni tip coron virüsü (Covid-19) vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, uygulanan Covid-19 testleri neticesinde siyah-beyazlı takımın iki oyuncusu ve teknik ekipten iki kişide pozitif bulgulara rastlandığı bildirildi.

İki takım arasında yarın saat 13.00'te BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi'nde oynanması gereken karşılaşma, Basketbola Dönüş Protokolü'nün 12. bölüm "Müsabakaların Ertelenmesi" başlıklı maddesi doğrultusunda ileri bir tarihe ertelendiği kaydedildi.

Beşiktaş Icrypex'te test sonuçları pozitif çıkan oyuncuların ve teknik ekipteki kişilerin takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine başlandığı vurgulandı.

Frutti Extra Bursaspor da daha önce 5 oyuncu ve 2 idari personelinin Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklamıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI