Beşiktaş derbide farkli mağlup

Basketbol Süper Ligi’nde erteleme maçında; Beşiktaş Emlakjet, Fenerbahçe Beko'ya farklı mağlup oldu.

Basketbol Süper Ligi’nde derbide; Beşiktaş Emlakjet, Fenerbahçe Beko ile deplasmanda müçadele etti. 

Fenerbahçe Beko ile Beşiktaş Emlakjet arasındaki Basketbol Süper Ligi derbisinde galip gelen taraf Fenerbahçe Beko oldu. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan mücadelede Beşiktaş Emlakjet, Fenerbahçe Beko(ya 87-66 mağlup oldu. 

Fenerbahçe Beko'da Scottie Wilbekin 18 sayı ve 3 asist ile öne çıktı. Georgios Papagiannis 12 sayı ve 6 ribaund, Melih Mahmutoğlu da 12 sayı ve 3 asistlik performans sergiledi. Tarık Biberovic ise 11 sayı ve 3 ribaund ile katkı sağladı.

Beşiktaş Emlakjet'te ise; Jonah Matthews 17 sayı ile maçı tamamladı. Matt Mitchell 15 sayı ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

Maçın Hikayesi:

Mücadele dengeli bir skorla başlarken Fenerbahçe Beko, ilk çeyreğin orta bölümünde farkı artırmaya başladı ve farklı oyuncularından skor bularak önde kalmayı başardı. Beşiktaş’ta Angel Delgado, hücumda öne çıkan isim olurken siyah-beyazlı takım, çeyrek sonunda skorda farkı eriterek rakibine yaklaştı ve ilk çeyrek, 25-21 Fenerbahçe üstünlüğü ile geçildi.

İkinci çeyrekle birlikte Fenerbahçe, ağırlığını daha fazla hissettirmeye başladı. 27-24 sonrası 14- 0’lık bir seri bulan ev sahibi takım, oyunda üstünlüğü tamamen ele geçirdi. Son bölümde de farkı eritmekte zorlanan Beşiktaş, bu çeyrekte yalnızca 9 sayı üretebilirken Fenerbahçe, soyunma odasına 48-30 önde girdi.

İkinci yarının başında Fenerbahçe Beko, bir ara farkı 24 sayıya kadar çıkardı. Beşiktaş bu bölümde özellikle Matt Mitchell ile oyunun içinde kalmaya çalışsa da sarı-lacivertli ekip, farkın erimesine müsaade etmedi. Scottie Wilbekin’in yönlendirdiği Fenerbahçe, hücumda zaman zaman tıkansa da bireysel yaratıcılıklar ile skora gitmesini bildi. Fenerbahçe, son bölümü de iyi oynayarak son 10 dakikaya 70-50 önde girdi.

Son çeyreğin başında Beşiktaş Emlakjet’te Berk Uğurlu, şanssız bir sakatlık yaşayarak kenara geldi. Maçın son bölümünde rotasyona giden Fenerbahçe, farkın kapanmasına izin vermedi ve galibiyete uzandı.

Çeyrek skorları:

1. Çeyrek: 25-21

2. Çeyrek: 48-30

3. Çeyrek: 70-50

4. Çeyrek: 87-66 

Kaynak: Eurohoops 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI