Beşiktaş Küme Düşmedi!

Beşiktaş Yönetimi'nin gözden çıkardığı kadın voleybol takımı yine de küme düşmedi.

Beşiktaş Yönetimi'nin gözden çıkardığı kadın voleybol takımı yine de küme düşmedi. 

Voleybolcuların ücretlerini ödemeyen ve oyuncularına kapıyı gösteren Beşiktaş Yönetimi aldığı kararla maçlara 15-16 yaşındaki genç oyuncularla çıkıyordu. Galibiyete hasret kalan Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı ligin dibine demir atmıştı. Küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Beşiktaş'ı Türkiye Voleybol Federasyonu'nun kararı kurtardı. 

Federasyon bugün aldığı kararla ligi olduğu gibi tescillerken küme düşmenin kaldırıldığını açıkladı. Bu kararla, Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı gelecek sezon da Venüs Sultanlar Ligi'nde mücadele edecek. 
Ancak Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun yaşanan ekonomik kriz nedeniyle takımı ligden çekebileceği belirtildi. 
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelenen liglerin durumuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Voleybolda kadınlar ve erkeklerde liglerin bu şekilde tescil edildiğini duyuran Üstündağ, şunları kaydetti:
"Ligi bu şekilde tescil ediyoruz. Voleybol Erkek ve Kadınlar liglerinde kalan maçlar oynanmayacak. Küme düşme yok. Aşağıdan çıkacak 4 takımı da Efeler ve Sultanlar Ligi'ne alıyoruz."

Beşiktaş'tan Tam Destek 

Beşiktaş Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve Türkiye Voleybol Federasyonu'nun (TVF)  açıkladığı liglerin sonlandırılması kararlarına destek açıklaması yayınladı. 
Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 
Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türkiye Voleybol Federasyonu, bugün yaptıkları duyurularla Covid-19 salgını nedeniyle ara verilen; ING Basketbol Süper Ligi, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ile Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin sonlandırıldığını açıkladılar.
Bu doğrultuda, basketbol ve voleybol liglerinde 2019-2020 sezonunun kalan maçları ve play-off karşılaşmaları oynanmayacaktır.
Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, 2019-2020 sezonunu 11 galibiyet, 12 mağlubiyetle 8. sırada tamamlamıştır.
Beşiktaş TRC İnşaat Takımımız, 2019-2020 sezonunu 9 galibiyet, 10 mağlubiyetle 6. sırada tamamlamıştır.
Kadın Voleybol Takımımız, 2019-2020 sezonunu 3 galibiyet, 19 mağlubiyet ile 11. sırada tamamlamıştır.
Bakanlıklarımız ve Bilim Kurulumuz ile basketbol ve voleybol federasyonu yetkililerinin toplum sağlığını her şeyin önünde tutarak almış oldukları kararları yerinde ve doğru bulduğumuzu belirtmek isteriz.
Ayrıca; karar sürecine kulüpleri katan Türkiye Basketbol Federasyonu ile Türkiye Voleybol Federasyonu’na olumlu tavırları nedeniyle teşekkür ederiz.
Covid-19 salgını nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, tedavisi devam eden vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI